Ведуча ТСН Наталія Мосейчук була помічена на залізничному вокзалі: їде з країни напередодні 24 лютого

Відома українська журналістка, ведуча ТСН Наталія Мосейчук повідомила, що їде у відрядження залізницею. Чому зірка "плюсів" їде напередодні річниці повномасштабного вторгнення – далі в матеріалі.

Наталія Мосейчук – одна з найбільш відомих та професійних журналісток України. Вона не лише веде ТСН на “1+1” та програму “Право на владу”, а і висвітлює правду про війну в Україні. Так, телеведуча записала ексклюзивні інтерв’ю, які викликали справжній резонанс і мільйонні перегляди. Серед них: інтерв’ю з начальником головного управління розвідки міністерства оборони України Кирилом Будановим, інтерв’ю з начальником штабу полку “Азов” Богданом Кротевичем (Тавром) та інші. А зараз Наталія Мосейчук готує щось новеньке для глядачів. Телеведуча записала відео на залізничному вокзалі і повідомила, що вирушає у відрядження. Наталія заінтригувала глядачів, але не розповіла, з якою метою виїжджає з країни.

Центральний залізничний вокзал країни. Їдемо у відрядження залізницею. Так, як сотні тисяч українців, які цією дорогою рятувалися від війни. Так сталося, що їдемо напередодні річниці повномасштабної війни в Україні. Їдемо по надію і підтримку! До друзів!

Поки буду ділитися залаштунками. А вже згодом проанонсуємо дату виходу нового відео.

Дякую, що дивитеся!

, – написала Наталія Мосейчук у своєму Інстаграм-блозі.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Наталія Мосейчук не виїжджала з країни за кордон, хоч і має 10-річного сина. Телеведуча в одному з інтерв’ю розповіла, що відправила сина з бабусею за кордон, але він там пробув всього 2 тижні.

Як виглядає молодший син Наталії Мосейчук
Як виглядає молодший син Наталії Мосейчук

10-річний хлопчик важко переживав розлуку з батьками та рідним домом, тож просто благав забрати його назад в Україну і обіцяв навіть вночі вставати і спускатися в сховище, якщо буде повітряна тривога. Наталія не змогла дивитися на страждання сина і забрала хлопчика додому, в Україну.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.