Руслана Лижичко показала свого улюбленого пухнастого кота: реалізувала материнський інстинкт як змогла

Відома українська співачка Руслана Лижичко влаштувала цілу фотосесію для свого улюбленого кота Вектора. Пухнастик зачарував Мережу і фанатів зірки.

Руслана Лижичко активно веде блог в Інстаграм. На своїй сторінці зірка показала улюбленого пухнастика, якого звуть Вектор. Це кіт:

Мій кіт відчуває себе у безпеці. Слава ЗСУ!

Котик позував у ліжку і солодко спав, а в цей час зіркова власниця влаштувала йому фотосесію. Також у співачки є пес Чудо. Його вона підібрала, коли відпочивала зі своїм чоловіком Олександром Ксенофонтовим в Карпатах. Щеня був маленький і потребував турботи, тому Руслана забрала тварину з вулиці і тепер він її вірний друг.

Пес Руслани Лижичко
Пес Руслани Лижичко

Свою любов артистка дарує коханому і пухнастикам, тому що дітей у неї немає. В інтерв’ю Руслана Лижичко розповідала, що у них не виходило завести причин з різних причин. Одна з них – сильна виснаженість організму:

Якщо ти сильно виснажена, тобі природа не дасть завагітніти. Вона прекрасно розуміє, що у тебе немає того потенціалу, який потрібен для бебі

, – сказала Руслана.

До повномасштабної війни зіркове подружжя зайнялось питанням батьківства. В 2021 році співачка в шоу “Маскарад” натякнула на готовність стати мамою, але зараз все відійшло на другий план. Руслана активно дає благодійні концерти і займається громадською діяльністю.

Чоловік Руслани Лижичко
Чоловік Руслани Лижичко

Нагадаємо, Руслана Лижичко і Олександр Ксенофонтов одружились в 1995 році. Зараз подружжя спить окремо та в різних кімнатах, але це не через проблеми в стосунках, а просто тому що їм так зручно. Подібна ситуація в родині Олі Полякової. Суперблондинка зізналася, що це вимушений крок, тому що вона погано спить і прокидається від кожного шереху, а чоловік хропить.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.