В чиїх обіймах утішилися після торішнього розлучення: Надія Дорофєєва, Володимир Остапчук, Тарас Цимбалюк

Всю Україну сколихнули у 2022 році не лише новини про початок повномасштабної війни, але й розлучення зірок, сім'ї яких вважалися зразком вірності і кохання. Чи довго знаменитості перебували на самоті, чи відразу ж утішилися з новими партнерами?

Тарас Цимбалюк

Щойно розлучився з законною дружиною Тіною, Тарас почав викладати в мережу фотонатяки на нові стосунки. Спочатку це були легкі доторки рук, згодом дійшло до обіймів і поцілунків. Зірка “Спіймати Кайдаша” інтригував, приховуючи обличчя нової пасії. Та журналісти все ж вирахували особу розлучниці.

Тарас Цимбалюк довго приховував ім’я нової коханої

Тепер уже ні для кого не секрет, що серце ловеласа полонила рестораторка Світлана Готочкіна, яка свого часу була учасницею шоу “Холостяк”. Познайомилися голубки завдяки соцмережам. Свєта лайкнула відео з вистави Цимбалюка, він у відповідь поставив сердечко під її публікацією. Коли врешті поговорили телефоном, втямили, що пазл зійшовся.

Надя Дорофєєва

Співачка з чоловіком Володею Дантесом свідоцтво про розірвання шлюбу отримали у 2023 році, але розійшлися значно раніше – торік. Відразу ж сайти замайоріли повідомленнями, що Надя покинула чоловіка заради друга родини Міши Кацуріна.

Надя Дорофєєва після розлучення недовго сумувала наодинці

Дантесу не залишалося нічого іншого, як почати зустрічатися з колишньою свого суперника Дашею. Він з легкістю знайшов мову з двома дітьми жінки.

Володимир Остапчук

Восени широкий загал дізнався про негаразди в родині шоумена і його другої дружини Христини Горняк. Після 2 років шлюбу і чисельних сварок з першою дружиною, пара таки розлучилася. Володимир викладав у мережу чорно-білі світлини й обіцяв зустрічати Новий рік на самоті.

Володимир Остапчук знайшов 22-річну подругу

Та невдовзі Остапчука стали бачити поряд із Катериною Полтавською. Спочатку закохані намагалися приховувати свої стосунки, але спалилися на тому, що викладали в соцмережі одні й ті ж локації в один і той же час. Тож невдовзі правда спливла на поверхню.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.