Олексій Панін підтримав Україну і запалив на одній сцені з Вєркою Сердючкою: ці танці увійдуть в історію

Відомий російський актор Олексій Панін завітав на концерт Вєрки Сердючки в Іспанії та влаштував з нею запальні танці. Артист відкрито підтримав Україну та виступив проти війни.

Про витівки російського актора Олексія Паніна гуде вся Мережа, але в 2022 році він показав гідний вчинок і засудив російську війну проти України. Артист висловлює свою позицію в Інстаграм-блозі та в різних інтерв’ю. Після початку повномасштабного вторгнення він одразу заявив, що йому соромно мати російський паспорт, хоча актор вже декілька років живе в Іспанії. Там нещодавно прогримів концерт Вєрки Сердючки, на якому засвітився Панін. Він вийшов на сцену до Андрія Данилка, танцював, співав і жартував.

В Мережі вже є відео з концерту. Олексій обійняв Сердючку, розповів, що Данилко насправді втратив голос, але все одно вийшов до фанатів в образі та відпрацював шалений концерт. Панін не обділив увагою такою маму Вєрки Сердючки та злився з нею в імпровізованому поцілунку. Про це вже трубять російські ЗМІ, які звинувачують Олексія Паніна в зраді та намагаються очорнити його за антивоєнну позицію.

Олексій Панін підтримав Україну і запалив на одній сцені з Вєркою Сердючкою
Олексій Панін підтримав Україну і запалив на одній сцені з Вєркою Сердючкою

Андрій Данилко та Інна Білоконь зараз дають турне в різних країнах світу, співаючи в підтримку України. Відомо, що з 24 лютого 2022 року артист не покидав Київ декілька місяців, але пізніше почав гастролювати, збираючи гроші для ЗСУ та піднімаючи настрій українцям, які опинились за кордоном.

Нагадаємо, російський актор Олексій Панін, живучи в Європі, розповідав, що тепер йому часто доводиться виправдовуватись за те, що він з росії. Артист відмітив, що йому соромно за співвітчизників, які прийшли в чужу країну зі зброєю в руках.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.