55-річний ексчоловік Алли Пугачової Кіркоров зробив нову пластичну операцію: “Я вже не той, яким був рік тому”

Скандально відомий російський співак вкотре змінив свою зовнішність у кабінеті пластичного хірурга. Що змінив у собі горезвісний Філіп Кіркоров цього разу?

Горезвісний артист і король російської естради розповів про чергові зміни у своїй зовнішності. Не приховуючи, Філіп Кіркоров зробив пластику. Цього разу під ніж лікаря потрапив живіт знаменитості. Разом з пластичним хірургом, який виконував операцію, Тимуром Хайдаровим, співак поділився емоціями щодо нещодавніх змін.

Філіп Кіркоров зауважив, що історія набирає обертів, а чергову пластичну операцію зірка назвав “шляхом до досконалості”. Артист зазначив, що він та його незмінний хірург починають нову сторінку в історії змін своєї зовнішності. Схоже, що Філіп Кіркоров не збирається зупинятись на цій операції – в музиканта грандіозні плани.

Філіп Кіркоров розповів про нову пластичну операцію, яку зробив нещодавно
Філіп Кіркоров розповів про нову пластичну операцію, яку зробив нещодавно

У своєму зверненні до шанувальників любитель пластичних операцій зауважив, що Тимур Хайдаров “знову” чаклував над його животом. Схоже, 55-річний Філіп Кіркоров не вперше виправляє наслідки старіння на хірургічному столі.

Межі досконалості немає. Я вже не той, який був рік тому і це вже факт на обличчя

– прокоментував артист.

У підсумку Філіп Кіркоров закликав прихильників стежити за його майбутніми перевтіленнями. Ба більш, знаменитість заохочує стежити за своїм здоров’ям та займатись своєю зовнішністю. Ймовірно, артиста має на увазі саме пластику. На думку зірки, всі навколо можуть полюбити людину, тільки якщо вона сама себе любить.

Нагадаємо, що ця пластика на животі була не першою. Раніше Філіп Кіркоров почав цілий цикл операцій, які націлені омолодити артиста. Так, наприклад, нещодавно знаменитість прибрав усі зморшки зі свого обличчя, а після – зробив корекцію власної фігури, що містить ліпосакцію, підтяжку шкіри, та “новий живіт”.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.