Новий партнер екс-дружини Віталія Кличка зовсім на нього не схожий: 35-річний німець Анджей (ФОТО)

Колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія стала учасницею німецького танцювального шоу "Танці з зірками". У першому випуску шоу жінка обрала свого танцювального партнера. Як він виглядає – далі в матеріалі.

Наталія Єгорова (раніше Кличко) – колишня дружина мера Києва Віталія Кличка, з яким вона прожила у шлюбі 25 років. Після розлучення 48-річна жінка вирішила почати життя з чистого аркуша і сама собі поставила виклик. Наталія вирішила взяти участь у Let’s Dance – німецькій версії телешоу “Танці з зірками”.

17 лютого відбувся перший випуск проєкту. Згідно з правилами німецьких “Танців” саме у першому випуску формуються танцювальні пари.

Так, Наталія Єгорова на своїй сторінці в Інстаграм показала свого партнера. Ним виявився 35-річний хореограф Анджей Цибіс. Схоже, колишня дружина Кличка задоволена своїм партнером по паркету.

 Новий партнер екс-дружини Віталія Кличка зовсім на нього не схожий
Новий партнер екс-дружини Віталія Кличка зовсім на нього не схожий

У першому випуску ” Танців” Наталія Єгорова станцювала повільний вальс, але не надто вразила суддів. Так, жінка отримала 19 балів із можливих 30.

До слова, коли стало відомо, що Наталія Єгорова братиме участь у німецьких “Танцях з зірками”, місцеві глядачі не дуже позитивно відреагували на це. Так, багато коментаторів відмітили, що начебто шоу таким чином стане політизованим, адже в ньому братиме участь українка. Варто відзначити, що Наталія Єгорова вже 10 років проживає у Німеччині.

Нагадаємо, про розлучення Віталія і Наталії Кличків стало відомо у серпні 2022 році. Про це розповів мер Києва у одному з інтерв’ю. Чоловік зізнався, що вони з дружиною останні 8 років живуть у різних країнах та вже мають різне життя. Віталій запевнив, що рішення про розлучення було обопільним і вони з Наталією залишились в гарних стосунках. Згодом це підтвердила і Наталія Єгорова.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.