“Я буду люблячою мамою”: колишня дружина Остапчука після розлучення готується до материнства

Нещодавно відомий український телеведучий Володимир Остапчук розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. Жінка зізналась, що все одно планує стати матір'ю.

Володимир Остапчук одружився на Христині Горняк в 2020 році, пішовши від своєї першої дружини Олени Войченко. В Мережі зіркова пара багато ділилась спільними фото і новинами з особистого життя, поки не поповзли чутки про їх розлучення. Телеведучий та його обраниця відверто не коментували розрив, але відомо, що він стався близько дати їх другої річниці весілля. Вже зараз Остапчук живе з новою пасією, 22-річною журналісткою Катериною Полтавською, тому прихильники впевнені, що причиною розлучення з Горняк стала коханка, як і в випадку з першим розлученням шоумена.

Вся правда про короткотривалий шлюб Володимира Остапчука і Христини Горняк
Колишня дружина Остапчука після розлучення готується до материнства

Христина продовжує блогерську діяльність в Інстаграмі, але більше не збирається висвітлювати особисте життя після того, як її шлюб з телеведучим був у всіх на виду. Жінка зараз проживає в Австрії, часто подорожує і також регулярно відвідує Київ. Прихильники в Мережі постійно задають Горняк різні питання. На цей раз екс-дружину Остапчука запитали чи хоче вона дітей та чи важливі для неї діти взагалі.

Хочу, звичайно! Для мене важлива я, а моє “я” каже, що я буду люблячою мамою, та напевно строгою

, – відповіла Христина.

Колишня дружина Остапчука після розлучення готується до материнства
Колишня дружина Остапчука після розлучення готується до материнства

Нагадаємо, після одруження Остапчук і Горняк зайнялись будівництвом заміського сімейного будинку, в якому за проектом мали бути дитячі кімнати, але в шлюбі дітей не з’явилось, а у телеведучого є син і дочка від першої дружини, вони зараз проживають в Канаді. Навколо їх опікунства після розлучення було багато скандалів, шоумен стверджував, що Войченко заважає йому спілкуватися зі спадкоємцями, а вона казала, що це він не проявляє інтересу до дітей як батько. Христина Горняк ставала на бік зіркового чоловіка і намагалася бути гарною мачухою.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.