Яку позицію висловили російські зірки з України: Ревва, Йолка, Варум, Корольова, Успенська, Лоліта, Тодоренко

В російському шоу-бізнесі у багатьох популярних зірок українське коріння, але на позицію у питанні війни це не завжди впливає. Дізнайтесь, хто з російських знаменитостей насправді українець.

Наташа Корольова

Позиція Наташі Корольової

Киянка Наташа Корольова не просто відмовчалась, коли росія розпочала повномасштабне вторгнення на територію України, але й підтримала свого чоловіка Тарзана, який пишається діями російської влади. Зате мама співачки Людмила Поривай дотримується патріотичної позиції і більше не спілкується зі своїм скандальним зятем.

Лоліта Мілявська

Лоліта останнім часом має проблеми зі здоров'ям
Позиція Лоліти Мілявської

Лоліта народилась в Мукачево, але зараз жодним чином не підтримує Україну. В інтерв’ю на російському телебаченні артистка заявила:

Мені добре в своїй країні. Буду розділяти з нею абсолютно все, тому що я за нею заміжня. Так вийшло, що з 1987 року я автоматично вийшла за росію. Особисто мені ця держава дала мабуть все

Регіна Тодоренко

Регіна Тодоренко виправдалася за відсутність патріотичної позиції
Позиція Регіни Тодоренко

Телеведуча-одеситка Регіна Тодоренко не зважаючи на велику кількість друзів-українців та батьків, які живуть в Одесі, замовчує війну, пояснюючи це розбіжністю позицій з чоловіком Владом Топаловим і бажанням зберегти сім’ю.

Анжеліка Варум

Анжеліка Варум вибачає Леоніду Агутіну зради
Позиція Анжеліки Варум

Співачка Анжеліка Варум народилась у Львові, але кар’єру побудувала в росії. При цьому вона разом зі своїм чоловіком Леонідом Агутіним засудили війну в Україні.

Олександр Ревва

Позиція Олександра Ревви
Позиція Олександра Ревви

Шоумен, гуморист і співак Олександр Ревва, він же Артур Пирожков, 24 лютого закликав у своєму Інстаграм-блозі зупинити війну, але більше публічно нічого не заявляв. Ревва родом з Донецька.

Йолка

Співачка Йолка виступить в Україні восени 2021
Позиція співачки Йолки

Співачка з Ужгорода Єлизавета Іванців, більш відома як Йолка давно живе і працює в рф, з самого початку вторгнення зірка мовчить, але продовжує виступати на російській сцені.

Любов Успенська

Любов Успенська свариться з донькою Тетяною
Позиція Любові Успенської

Королева шансону Любов Успенська народилась в Києві і часто виступала в Україні. Вона відкрито заявляла, що не вважає себе російською зіркою, тому що має американське громадянство, але після початку війн вона так і не наважилася озвучити свою позицію.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.