Катя Осадча показала триповерховий будинок, який купила для дітей-сиріт з Луганщини (Відео)

Відома українська телеведуча Катя Осадча показала, як виглядає будинок для сім'ї з Луганщини, який вона разом з благодійним фондом "Твоя опора" придбала у грудні 2022 року.

Катя Осадча являється не лише відомою телеведучою, а й благодійницею. Восени минулого року жінка пройнялась історією сім’ї Целухіних із Луганщини, які втратили дах над головою через війну, і вирішила придбати для них будинок. Катерина заручилася допомогою благодійного фонду “Твоя опора” і вже за декілька місяців змогла зібрати 3,2 млн гривень для купівлі триповерхового будинку на Івано-Франківщині для багатодітної родини.

Як виглядає новий будинок родини Целухіних, який їм купила Осадча
Як виглядає новий будинок родини Целухіних, який їм купила Осадча

Сім’я Целухіних – незвичайна родина. Колись подружжя, які мали двох власних дітей, вирішили подарувати сім’ю девятьом дітям-сиротам. Вони відкрили так званий дитячий будинок сімейного типу. Проживала сім’я у Рубіжному на Луганщині. Вони жили у домі, який збудували власними руками. Проте, через повномасштабну війну в Україні, багатодітна сім’я залишилась без даху над головою. Голова сім’ї загинув, будинок згорів. Ірина залишилася одна з 11-ма дітьми буквально на вулиці.

Втім, світ не без добрых людей. Дякуючи Каті Осадчій, Целухіни тепер мають власний триповерховий будинок на Заході України.

Відтепер у кожного з 10 діток є свій власний куточок, є місце для навчання, для розваг і спільного дозвілля. І це прекрасно, що під час повномасштабної війни в країні таке диво стало можливим.

, – розповіла Катя Осадча у своєму Інстаграм-блозі.

Також телеведуча додала відео, де можна розглянути будинок зсередини. В домі є двоповерхові ліжка для доросліших дітей та маленькі ліжечка для найменших. Також є робоча зона для старших дітей з комп’ютерами та книжками. Загалом, будинок обладнаний усім потрібним для повноцінного проживання всіх членів сім’ї Целухіних.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.