Анастасію Заворотнюк виписали з лікарні: зірка “Моєї прекрасної няні” проходить останній етап реабілітації

Відома російська актриса та зірка популярного серіалу "Моя прекрасна няня" понад три роки бореться зі страшною хворобою. Стало відомо, що знаменитість виписали з лікарні

Свого часу Анастасія Заворотнюк прославилась у багатьох країнах завдяки головній ролі в російському серіалі “Моя прекрасна няня”. У розпалі акторської кар’єри зірки, на піку її популярності знаменитості діагностували онкологічну хворобу – гліобластому. З 2019 року Анастасія Заворотнюк лікується. Нещодавно у мережі повідомили втішні новини.

Так, виявилось, що знаменитість вже виписали з лікарні та відправили додому. Ба більш, фахівці дають позитивні прогнози.

Що відомо про стан Заворотнюк?

Останнім часом російські медіа почали публікувати доволі позитивні повідомлення щодо стану здоров’я актриси Анастасії Заворотнюк. Схоже, що лікування допомогло знаменитості впоратись з гліобластомою.

У мережі повідомили про стан Анастасії Заворотнюк
У мережі повідомили про стан Анастасії Заворотнюк

Нещодавно зірку “Моєї прекрасної няні” після п’ятьох місяців у лікарні виписали додому. З медичного закладу знаменитість забрав її чоловік Петро Чернишов. Хоча працівники лікарні, в якій перебувала Заворотнюк, не поділились деталями лікування, сторонні експерти вже зробили перші заяви щодо стану здоров’я зірки.

Так, за словами фахівців, у лікарні знаменитість вже не лікувалась, а проходила реабілітацію. Обґрунтували такі заяви спеціалісти, перш за все, тим, що дорослий організм з пухлиною, як у Заворотнюк, при недієвому лікуванні не може прожити довше двох років. Відома російська актриса вже давно перейшла цей рубіж.

Що зі здоров'ям Анастасії Заворотнюк
Що зі здоров’ям Анастасії Заворотнюк

Процес лікування гліобластоми – це давно створений медичний протокол, який передбачає послідовну операцію з видалення пухлини, променеву терапію, а потім хіміотерапію. Усі три етапи лікування Заворотнюк залишила позаду, тож зараз вона проходить експериментальне лікування.

Спеціаліст поділився оптимістичним прогнозом – останні п’ять місяців Анастасія Заворотнюк проходила когнітивну та рухову реабілітацію.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.