Розлучення Віри Брежнєвої і Костянтина Меладзе: екс-віагрянка зняла обручку і заявила про кінець

Про проблеми в шлюбі Віри Брежнєвої і Костянтина Меладзе говорять вже майже рік. З тих пір, як вони переїхали з росії після подій 24 лютого 2022 року.

Багато років брати Меладзе займали важливе місце на російській естраді. Публіка любила і їх дружин, екс-віагрянок Альбіну Джанабаєву та Віру Брежнєву. 2022 рік став поворотним для артистів. Брежнєва відкрито підтримала Україну, засудивши російське вторгнення, Валерій Меладзе закликав зупинити війну, а Костянтин Меладзе в день 24 лютого виклав в своєму Інстаграм-блозі чорний квадрат, але гучних заяв не робив.

Це стало причиною появи чуток про розлучення композитора і співачки, однак вони не підтверджували цю інформацію. Не зважаючи на відсутність коментарів щодо шлюбу, екс-віагрянку нещодавно помітили без обручки на пальці, через що публіка ще більше впевнилась в тому, що Меладзе і Брежнєва більше не разом.

Костянтин Меладзе зраджував своїй колишній з Вірою Брежнєвою
Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва могли таємно розлучитися

Віра не звертає уваги на обговорення її особистого життя, займається благодійністю, виступає і намагається проживати кожен день з користю і щасливо, але її втому дуже видно на обличчі.

Зйомка закінчена

, – написала співачка під фото з гримерної.

Натяк на розлучення Віри Брежнєвої і Костянтина Меладзе
Натяк на розлучення Віри Брежнєвої і Костянтина Меладзе

Шанувальники звикли бачити Віру Брежнєву з сяючою усмішкою, в розкішних сукнях. з макіяжем і зачіскою, але на цьому знімку в Інстаграм-блозі артистка мало на себе схожа.

Нагадаємо, роман Брежнєвої і Меладзе розпочався, коли композитор був одружений на першій дружині Яні Сумм, однак чоловік не зміг встояти перед чарами молодої співачки і почав жити подвійним життям. В 2015 році вони з зірковою коханкою таємно одружились. Від першого шлюбу у Костянтина Меладзе троє дітей, а Брежнєва виховала двох дочок від двох попередніх чоловіків, разом батьками пара не стала.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.