Токсичні стосунки: Узелков і Боржемська, Мішина і Еллерт, Дзідзьо і Славія та інші скандальні пари

Буває, що після багатьох років у шлюбі пари розлучаються зі скандалом та гучним з'ясуванням стосунків. У деяких українських зірок сталось саме так.

Ці пари здавались ідеальними і найщасливішими, поки не спливла правда про те, як вони жили насправді.

Ксенія Мішина і Олександр Еллерт

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Екс-холостячка Ксенія Мішина приблизно рік зустрічалась із переможцем проекту Олександром Еллертом. Вони відразу з’їхались і фанати чекали, що вони одружаться, але відносини завершились різко. Актриса коментувала, що між ними виникало все більше непорозумінь, а через постійні емоційні гойдалки вона відчувала себе погано, тому прийняла рішення піти від Еллерта, ще його кохаючи.

Дзідзьо і Славія

Дзідзьо і Славія
Дзідзьо і Славія

Роман між Дзідзьо і Славією почався ще під час їх навчання в університеті культури, вони багато разом виступали і закохались один в одного. В 2013 році музиканти розписалися, а в 2021 році вони повідомили про розлучення.

Співачка заявляла про проблеми у відносинах, звинувачувала чоловіка у зрадах і у небажанні заводити дітей. Дзідзьо зізнався, що насправді багато працював і недостатньо часу приділяв стосункам, це їх і зруйнувало.

Марина Боржемська і В’ячеслав Узелков

Марина Боржемська показала доньку від В'ячеслава Узелкова
Марина Боржемська і В’ячеслав Узелков

Фітнес-тренерка і боксер були разом близько 20 років, у них народилось двоє дітей і вони здавались ідеальною подружньою парою, але після несподіваного розлучення Марина Боржемська в інтерв’ю натякнула, що чоловік не завжди себе контролював і міг застосувати силу. Узелков все заперечував і публічно поливав екс-дружину брудом.

Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова

Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова
Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова

Зірка “Х-Фактора” Олександр Кривошапко під час участі в шоу закрутив роман зі старшою на 12 років танцюристкою Тетяною Денисовою. Вони відкрито проявляли пристрасні почуття на публіці і так же гучно сварилися. Після року шлюбу і постійних скандалів подружжя розійшлось. Співак зізнавався, що найчастішою причиною конфліктів були ревнощі Тетяни.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.