Що може розчулити до сліз: Камалію – вистава, Сумську – спогади про онуків, Кекелію – листування із “Пташкою”

Зазвичай знаменитості з'являються на люди гарно вбраними, з зачісками і ретельним макіяжем. Намагаються посміхатися, демонструючи свій бадьорий настрій. Та трапляються ситуації, коли на гарно нафарбованих очах блищать сльози. Хто доводить селебріті до плачу?

Камалія

Завітавши на виставу до Наталі Могилевської, дружина мільярдера не стримала сліз, адже йшлося про сумні жіночі долі нескорених українок. Знаменитості дружать доволі давно і частенько навідуються на концерти одна до одної.

Та реалії життя диктують нові правила. І ось уже вистава “Доньки” викликає не радість і сміх, а зовсім протилежні емоції. Камалія не стрималася і вийшла на сцену, щоб подякувати крізь сльози Могилевській за щемке видовище:

Натусік, ти фантастична акторка, співачка.

Ольга Сумська

Довести відому актрису до сліз вдалося ведучій програми “Точка опори”. Коли Світлана Леонтьєва поцікавилася у народної артистки долею її старшої доньки Антоніни Паперної й російських онуків, Ольга не змогла стримати сліз.

Ольга Сумська не стримала сліз, коли згадала про старшу доньку з онуками

Довелося навіть зупинити знімання і дати жінці заспокоїтися. Сумська не бачилася з Тонею, 5-річною Євою і 3-річним Данею вже цілий рік. Вони спілкуються виключно телефоном. Бабуся читає дітям казки українською мовою, але про політичну ситуацію ані чирк-чирк, бо всі розмови прослуховуються.

Віра Кекелія

Учасниця “Жіночого кварталу” і мама двох дітей розплакалася, коли отримала повідомлення від легендарної “Пташки”, захисниці “Азовсталі”. Катерина Поліщук відгукнулася, коли Віра заспівала на сцені пісню про неї.

Віру Кекелію розчулило повідомлення від Пташки

Жінка подякувала Кекелії і дівчатам, що гарно заспівали, сповістивши, що в неї після прослуховування композиції пішли мурашки по шкірі і на очах блиснули сльози. Звісно, подібне не могло не розчулити. Віра й собі розплакалася.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.