Максим Галкін збільшив гонорари й змінив райдер: особисті офіціанти, цілодобова охорона, дос’є на замовника

Останнім часом ніхто з росіян не може бути певен у власній безпеці. От і Максим Галкін, що відкрито виступив проти війни в Україні, хоч і виїхав за межі рідної країни, змушений долучатися до безпрецедентних заходів безпеки.

Про те, що чоловік Алли Борисівни, що останнім часом мешкає в Ізраїлі, боїться за власне життя, свідчать зміни в райдері зірки. До вже наявних додалися нові пункти, продиктовані реаліями життя.

У Максима Галкіна став дуже жорсткий райдер

Тепер усім, хто захоче запросити гумориста на корпоратив, доведеться викласти 100 тисяч євро. А ще потурбуватися про виконання численних вимог, пов’язаних з безпекою. До обов’язкової наявності віскі з 18-річною витримкою додалися пункти про охорону і присутність у гримерці особистого офіціанта Максима.

Замовник має сплатити 100% передоплати концерту, проплатити квитки на літак для Галкіна і його команди. В аеропорту артистів мають зустрічати представники приватного охоронного агентства, які будуть супроводжувати Максима протягом усього перебування в даному місті.

Максим Галкін залишився єдиним годувальником у родині

Номери знімаються в найкращому готелі, їжа замовляється з кращого ресторану. Кожному прибулому видаються подобові в сумі 500 доларів. Під час концерту має бути облаштовано дві гримерки, а офіціанти – тільки ті, що приїхали разом із гумористом.

Особа замовника корпоративу ретельно перевіряється і у разі виникнення підозр слідує рішуча відмова від співпраці. Та навіть попри ці безпрецедентні заходи, артист усе одно відмовляється від виступів у росії. Туди його не заманять ані подвійним, ані потрійним гонораром.

Дружина Максима Галкіна все рідше з’являється на люди. Але за гонорар у 350 тис.євро Аллу Пугачову можна не лише запросити на вечірку, але й змусити заспівати. Трапляється подібне все рідше, тож єдиним годувальником у родині тепер є Максим.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.