Катя Осадча зворушливо привітала маму з днем народження і показала її фото: “Молода і гарна”

Відома українська телеведуча Катя Осадча зворушливо привітала маму з днем народження і показала спільне фото. Анна Павлівна виглядає, наче старша сестра своєї доньки.

27 лютого день народження відзначає мама Каті Осадчі. В цей день ведуча програми “Світське життя” зворушливо привітала маму в своєму Інстаграм-блозі. Катя оприлюднила спільне фото з іменинницею та написала теплі слова привітання.

З Днем народження, мама!!!
Минулого року ми загадували, щоб цей твій День народження ми святкували вже без війни, не так сталось швидко, але зараз ми впевнено дивимося вперед.
Я щороку пишу, що хочу мати таку саму ж жагу до життя, красу і молодість, як мама, цей рік не виключення. Сподіваюсь, що цей ген в мене є .
Не знаю, чи буду я бабусею трьох онуків, але я точно хочу бути такою бабусею.
Будь щасливою і такою ж красивою.
Перемоги скорішої, а все решта ми зробимо разом!

, – написала Осадча.

Користувачі Мережі долучилися до привітань в коментарях і відмітили, що мама Осадчої виглядає дуже молодо і гарно.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Здоров’я вашій матусі! Яка вона у вас молода й гарна.”;
  • “Мама гарно виглядає”;
  • “Вітаємо мамочку красуню. Будьте всі щасливі у мирній Україні”;
  • “У Вас дуже гарна мама”;
  • “Щирі вітання, мама красуня!”.

Варто відзначити, що дійсно Анна Павлівна виглядає набагато молодше свого віку. Жінці вже за 60, але на її обличчі майже немає зморшок, а тіло підтягнуте та струнке.

Осадча раніше розповідала, що інколи її старшого сина, 19-річного Іллю, вважають сином її мами, адже вона виглядає досить молодо. За словами Осадчої, її мама займається йогою, малюванням, а також доглядає за великою родиною. Тож сама Катя мріє у свої 60 виглядати так, як зараз виглядає її мама.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.