Екс-дружини Остапчука і Добриніна відповіли, з ким поїхали на Мальдіви: мають щедрих залицяльників

В кінці 2022 року в українському шоу-бізнесі сталося два зіркових розлучення - Даша Квіткова і Нікіта Добринін та Христина Горняк і Володимир Остапчук розірвали шлюби.

Даша Квіткова і Христина Горняк стали популярними в Мережі блогерами після того, як закрутили стосунки з відомими чоловіками. Даша перемогла в шоу “Холостяк-9” і стала дівчиною телеведучого Нікіти Добриніна, а Христина закохала в себе шоумена Володимира Остапчука, який покинув заради неї свою першу дружину Олену Войченко.

Зіркові пари показували тільки гарну сторону своїх відносин, але реальна картина дуже відрізнялась. В 2022 році з’явились чутки, що Горняк і Остапчук таємно розлучились, після чого телеведучий закрутив роман з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Офіційних коментарів ніхто з них не давав, однак це дійсно так. Шоумен з новою коханою живе в елітному ЖК і навіть натякнув на одруження з нею.

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк
Екс-дружина Остапчука відповіла, з ким поїхала на Мальдіви

В цей час його друга колишня дружина Христина Горняк відправилась на відпочинок на Мальдіви і пообіцяла фанатам розкрити в найближчий час, з ким саме. Її закидають питаннями, звідки у неї стільки грошей на такі поїздки. Вона відмітила, що коли є бажання, то можливо все, але також не приховує, що чоловіки в її сторону завжди щедрі:

Не буду приховувати, що подарунки приймаю

, – зізналась Христина.

Більш обурливою для фанатів стала історія з розлученням Даші Квіткової і Нікіти Добриніна, які ще в грудні 2022 року разом їздили в Карпати і показували гарні романтичні фото з відпустки, але пізніше з’ясувалось, що вони вже не були разом і зробили фотосесію для Мереж.

Квіткова зізналась, що її син Лев дуже близький з татом
Даша Квіткова та Нікіта Добринін повідомили про розлучення

В чому причина їх розставання невідомо, однак переможниця “Холостяка-9” оточена чоловічою увагою, новий залицяльник нещодавно подарував їй MacBook вартістю від 70 тисяч гривень. Даша зізналася, що просто при розмові з цим чоловіком обмовилася про те, що їй не вистачає нового гаджета і одразу отримала його в подарунок. Також вона дозволила собі дозволити відпочинок на Мальдівських островах.

Дівчина відправилась туди з сином Левом і нянею, отримавши безліч питань про те, хто їй оплатив поїздку, тому що це дуже дорогий курорт. Блогерка заявила, що на бюджет Нікіти не претендує і все оплатила сама.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.