Анастасія Волочкова розсекретила розлучення Тарзана і Наташі Корольової: “Закругляйся, Серьога”

Російська балерина Анастасія Волочкова нещодавно заявила, що небайдужа до Тарзана, натякнувши, що танцюрист розлучився і своєю дружиною-співачкою Наташею Корольовою.

Анастасія Волочкова завжди не проти обговорити свої найлюбленіші теми – чоловіків і потенційних кавалерів. В нещодавньому інтерв’ю балерина зізналась, що має наміри щодо Сергія Глушка. Коли журналістка нагадала їй, що Наташа Корольова все ще існує і навряд чи підтримає Волочкову, та відповіла:

Вона здається вже не з ним

Як виглядає 16-річна дочка Анастасії Волочкової, яка з'їхала до батька
Анастасія Волочкова розсекретила розлучення Тарзана і Наташі Корольової

Але подробиць не розповіла, зрозумівши, що сказала зайве і одразу перевела розмову в інше русло. Як показали минулі скандали, Тарзан дуже велелюбний і не проти уваги інших жінок до себе, яким відповідає взаємністю, поки дружина не бачить.

Про розлучення Тарзана і Наташі Корольової за останній час заявляли вже декілька разів. Спочатку після викриття зрад танцюриста, а потім після того, як він заявив, що готовий йти на фронт за росію, якщо знадобиться, а співачка потім проявила близькість зі своєю матір’ю, яка навпаки підтримала Україну, але сама Наташа з цього приводу мовчить як риба і продовжує виступати для росіян.

Вирішивши відвернути увагу від своєї нечіткої позиції, Корольова наважилась на публічне одкровення і пояснила, що саме відбувається зараз в її шлюбі з Тарзаном.

Анастасія Волочкова розсекретила розлучення Тарзана і Наташі Корольової
Анастасія Волочкова розсекретила розлучення Тарзана і Наташі Корольової

Наташа заявила, що вона постійно на телефоні з чоловіком, який зараз гастролює, а на чутки відшучуєься:

Я йому дзвоню, кажу – “Серьога, ми знову з тобою розлучаємося. Може, ти знову там шалиш? Давай закругляйся з цією справою, а то Настя тут розповідає

, – прокоментувала співачка.

Нагадаємо, після гучного скандалу з подружньою зрадою Тарзана Наташа Корольова пробачила чоловіка і почала його публічно вигороджувати. Вона впевнена, що Сергій Глушко просто пив чай з двома дівчатами, які вирішили його скомпрометувати.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.