Оля Полякова розповіла, чому забезпечує чоловіка: виходила заміж за мільйонера, але розорила його до копійки

Відома українська співачка Оля Полякова не дивлячись на свій жіночний образ в житті дуже впевнена і сильна в собі жінка. Їй довелось взяти на себе фінансовий тягар в родині.

Оля Полякова задовго до своєї популярності багато років знімала кліпи і писала пісні, які не були цікаві слухачу. Їй довелось пережити бідність і брати кредити, щоб стати відомою співачкою, але зараз вона одна з найвідоміших співачок країни, якій по кишені найдорожчі курорти світу.

В 2004 році Ольга Полякова вийшла заміж за бізнесмена Вадима Буряковського. Зі своїм майбутнім чоловіком зірка познайомилась на його дні народженні. Заможний красень святкував цей день на яхті, де була жива музика. Співачку замовили на корпоратив, а коли Оля вийшла на сцену, то зразу підкорила Вадима. На таку гарну і талановиту не можливо було не звернути уваги.

Полякова зізналась, чи готова розлучитись з чоловіком
Оля Полякова розповіла, чому забезпечує чоловіка

В 2005 році у пари народилась дівчинка Маша, а в 2011 році артистка подарувала коханому ще одну дочку Алісу. Зі сторони завжди здавалось, що ця забезпечена зіркова сім’я живе в гармонії і згоді, але питанням, яке завжди сварило і продовжує сварити подружжя залишаються фінанси.

Колись Вадим витрачав гроші, не рахуючи їх, а тепер живе за рахунок Полякової. В програмі “Дорослі дівчата” Оля розповідала, що в минулому у неї був дощ з діамантів, сумок елітного бренду Birkin та багато чого іншого, тому що вона виходила заміж за дуже багатого чоловіка. Його гроші вона витрачала дуже талановито – знімала кліпи, записувала пісні.

Оля Полякова розповіла, чому забезпечує чоловіка
Оля Полякова розповіла, чому забезпечує чоловіка

З початку нульових чоловік Полякової працював фінансистом, проводив серйозні фінансові операції для крупних українських бізнесів, за що отримував немаленькі гроші. Переломним в кар’єрі Вадома стала фінансова криза 2008 року. Коли заробітки припинились, родина жила на заощадження, а коли закінчились і вони, було нічим платити за школу старшої дочки Маші, довелось звільняти водія. Тоді Оля взяла на себе забезпечення сім’ї. Майбутня зірка не полишала мрій підкорити сцену і наважилась на зйомку кліпу в борг. Так і народилась всім відома пісня “Шлепки”, яка прославила Полякову і кар’єра почала приносити доходи, а чоловік співачки довгий час не міг ніде себе реалізувати.

Більше подробиць в нашому відео:

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.