Екс-дружина Остапчука відповіла, чому не показує, з ким поїхала на Мальдіви: тягне інтригу для колишнього

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк переживає розлучення на Мальдівах. Жінка відповіла, чому приховує, з ким поїхала на цей розкішний курорт.

Христина Горняк здобула популярність в Мережі, закрутивши роман з відомим українським телеведучим Володимиром Остапчуком. Спочатку вона стала його коханкою, заради якої він пішов з родини з двома дітьми, а потім офіційно вийшла за нього заміж. Але нещодавно стало відомо про розлучення зіркової пари. Про це здогадувались їх фанати і пізніше чутки отримали підтвердження. Офіційно коментарів Христина і Володимир не давали, однак їх оточення повідомило, що осінню 2022 року вони отримали документи про розірвання шлюбу.

Весілля Горняк та Остапчука
Екс-дружина Остапчука відповіла, чому не показує, з ким поїхала на Мальдіви

Незабаром з’ясувалось, що Остапчук вже знайшов собі нову кохану – 22-річну журналістку Катерину Полтавську. Пара почала жити разом і навіть натякнула на одруження. Горняк на прохання підписників якось це прокоментувати лише відмітила, що бажає екс-чоловіку щастя і не живе минулим, щоб шкодувати про щось.

Зараз блогерка відпочиває в розкішній віллі на Мальдівах і отримує багато запитань, з ким вона відправилась на такий дорогий відпочинок. Христина не спішить розкривати карти:

Дайте ще потримати інтригу. Не все одразу

, – відповіла жінка.

Екс-дружина Остапчука відповіла, чому не показує, з ким поїхала на Мальдіви
Екс-дружина Остапчука відповіла, чому не показує, з ким поїхала на Мальдіви

Екс-дружина Остапчука після розлучення переїхала в Австрію і часто подорожує. Підписники не розуміють, звідки у неї такі гроші, адже вона працює нотаріусом. Горняк не вважає доречним розкривати тему фінансів, але зазначає, що вона завжди вперто йде до мети і тому у неї є машина, квартира і можливості літати в інші країни. Також Христина зіналась, що дуже любить і приймає подарунки від чоловіків, які зазвичай дуже щедрі до неї.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.