Чому Юлія Висоцька не згадує про свою доньку Машу Кончаловську: 9 років коми і повна ізоляція

Маша Кончаловська – донька відомої акторки Юлії Висоцької і режисера Андрія Кончаловського. Про цю дівчинку говорили по всьому світу, за її життя переживали мільйони людей, проте батьки Маші вже 9 років замовчують стан її здоров'я.

12 жовтня 2013 року – цей день назавжди перевернув життя зіркової сім’ї Юлії Висоцької і Андрія Кончаловського. В той день подружжя з двома дітьми, будучи на відпочинку у Франції, потрапили у жахливу автомобільну аварію. Найбільше постраждала дівчинка Маша, якій на той момент було 14 років. Донька Висоцької отримала серйозну травму голови. Коли Машу доставили в лікарню, її відразу ввели в стан коми за медичними показниками.

Семья режиссера Андрея Кончаловского
Юлія Виськока, Андрій Кончаловський з дітьми: архівне фото

Якийсь час Маша Кончаловська перебувала у французькій лікарні, але згодом її перевезли у приватну клініку в підмосков’ї. Там дівчина знаходиться і зараз. Вже 9 років Маша Кончаловська знаходиться між життям та смертю, а шанси на здорове життя з кожним днем згасають. Дівчина так і не приходила до тями всі ці 9 років, а її батьки не наважуюються відключити її апаратів штучного підтримання життєдіяльності.

Історія життя Маші Кончаловської: чому Юлія Висоцька і Андрій Кончаловський 9 років тримають доньку у комі
Чому Юлія Висоцька не згадує про свою доньку Машу Кончаловську

Варто відзначити, що Юлія Висоцька і Андрій Кончаловський всі ці 9 років ніяк не коментують стан своєї доньки. Подружжя вирішили тримати це в секреті, тож не відповідають на жодне питання про Машу Кончаловську.

Лише одного разу 85-річний Андрій Кончаловський зізнався, що боїться піти з життя раніше, аніж його донька вилікується. Він мріє, знову побачити її щасливою та здоровою.

До слова, Марії Кончаловській пророкували велике майбутнє. Дівчинці пощасливилось народитися в зірковій родині та і сама вона мала акторський талант. Будучи ще маленькою, дівчинка встигла знятися у декількох кінороботах свого батька. Вона могла стати популярною акторкою, втім, доля розпорядилася по-іншому.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.