56-річна Ольга Сумська наважилася на пластику обличчя: акторка себе удосконалила і показала результат (Фото)

Відома українська акторка Ольга Сумська завжди запевняла, що не робила жодних пластичних операцій. Втім, нещодавно зірка кіно все ж вирішила вдосконалити себе за допомогою пластичної хірургії.

Українська акторка Ольга Сумська завжди славилася своєю вродою. Вона була красивою в молоді роки і неймовірно вродливою виглядає і зараз. Висока, з стрункою фігурою та довгим волоссям – саме такою знають Ольгу її прихильники.

Варто відзначити, що у свої 56 років Сумська виглядає набагато молодше свого віку. В Мережі навіть подейкують, що це заслуга саме пластичної хірургії. Втім, сама акторка запевняє, що ніяк не вдосконалювала себе у хірурга. Сумська не приховує, що регулярно ходить до косметолога, де робить різні процедури для омолодження, але за словами Ольги, під ніж хірурга вона не лягала.

Проте акторка все ж трохи лукавить. Не так давно публіка помітила деякі зміни у зовнішності Сумської. Так, акторка видалила крупну родимку у себе над губою. Зараз не залишилось і сліду від родимки.

Ольга Сумська до та після пластики
Ольга Сумська до та після пластики

Сама Ольга зізнається, що не мала медичних показників для видалення родимки, проте в останні роки вона збільшилась і почала їй заважати.

В юності була маленькою, а з віком стала трохи більше.

, – зізналася Сумська в інтерв’ю.

Думка публіки щодо змін у зовнішності Сумської розділилися. Хтось вважає, що родимка була родзинкою Сумської і видаляти її не потрібно було. Проте більшість користувачів Мережі схильні до того, що Ольга погарнішала після процедури.

Нагадаємо, нещодавно Ольга Сумська вразила своїх прихильників молодіжним образом. Так, акторка з’явилася на публіці у шкіряних штанах і чорній, трендовій вишиванці. Доповнила свій образ акторка масивними ботинками і прикрасами в українському стилі.

56-річна Ольга Сумська забула про вік і вразила молодіжним образом
56-річна Ольга Сумська забула про вік і вразила молодіжним образом

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.