Фіналісти “Холостячки” Свечкоренко і Хветкевич заручилися з новими коханими: Злата Огнєвіч привітала колишніх

В українському реаліті-шоу "Холостячка" ще ні одна з головних героїнь не залишилася з переможцем, але інші фіналісти час не гаять та готуються одружуватись з новими коханими.

В першому сезоні шоу “Холостячка” Ксенія Мішина обрала гумориста Олександра Еллерта, з яким після року відносин розійшлася і тепер просить більше не згадувати її в контексті колишнього. В другому сезоні співачка Злата Огнєвіч залишилась з розбитим серцем ще до виходу фінального випуску на екрани, тому що переможець Андрій Задворний її кинув через півтора місяці стосунків.

Сам Андрій вже знайшов нову кохану, 19-річну українську модель, але його товариші по проекту значного його обігнали і вже заручились зі своїми другими половинками.

Андрій Задворний зустрічається з 19-річною моделлю
Андрій Задворний зустрічається з 19-річною моделлю

Психолог і блогер Роман Свечкоренко, який під час зйомок був одним з фаворитів Злати Огнєвіч, восени 2022 року зробив пропозицію руки і серця новій обраниці, блогерці Валерії Чернецькій. Дівчина сказала “Так” і носить на пальці каблучку, яку Роман подарував їй на заручини. Навіть Огнєвіч привітала колишнього коханця з важливою подією, написавши парі “Вітаю, котики”.

Фіналіст Холостячки Свечкоренко одружується
Фіналіст Холостячки Свечкоренко одружується

Фрідайвер і бізнесмен Андрій Хветкевич став найбільшим здивуванням для глядачів, тому що після завершення своєї участі в “Холостячці” через деякий час зробив зізнання, що він кохає людей обох статей і зараз в стосунках з колумбійцем Філіпе. Виявилось, що вони довго зустрічались, але Андрій боявся розкрити правду про орієнтацію і через це Філіпе від нього пішов. Після невдачі зі Златою Хветкевич збагнув, що справжні почуття треба берегти і запропонував екс-коханому одружитись із ним.

Андрій Хветкевич одружується з чоловіком
Андрій Хветкевич одружується з чоловіком

Закохані готуються до розкішного весілля, на яке запросили Огнєвіч. Вона підтримала Андрія та із задоволенням прийняла запрошення на свято кохання.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.