Кіркоров розповів про хворобу Алли Пугачової, яку вона поїхала лікувати в Ізраїль: “Не хоче цього розкривати”

Одна з найвідоміших російських співачок Алла Пугачова покинула рідну країну з дітьми й чоловіком. Сьогодні знаменитість живе в Ізраїлі, втім, виявляється, причиною виїзда стала не лише незгода з російською політикою

Відома російська співачка Алла Пугачова покинула рідну країну після початку повномасштабної війни в Україні. Раніше ледве не всі шанувальники Примадонни були впевнені, що зірка виїхала через цькування в росії за політичну позицію та незгоду з терором, втім, виявляється, причиною виїзду може бути здоров’я артистки.

Батько колишнього чоловіка Алли Пугачової Бедрос Кіркоров нещодавно висловився про стан здоров’я російської Примадонни. Знаменитість зізнався, що з власних джерел дізнався про те, що співачка, ймовірно, поїхала за кордон лікувати здоров’я. Втім, продовжив Кіркоров старший, про свій діагноз артистка говорити не хоче.

Бедрос Кіркоров висловився про хворобу Аллу Пугачової, яку вона приховує
Бедрос Кіркоров висловився про хворобу Аллу Пугачової, яку вона приховує

У коментарі для одного з російських ЗМІ батько епатажного й скандально відомого російського артиста зізнався, що насправді Алла Пугачова поїхала з росії не для того, аби її родини не торкнулась тема війни, а для того, щоб підлікуватись. Бедрос Кіркоров, разом з тим, зізнався, що не знає, чим саме хворіє Примадонна – вона й сама, за словами артиста, говорити про це не хоче.

Я чув, що Алла Пугачова поїхала в Ізраїль на лікування. Але яка саме у неї хвороба, мені невідомо. Можливо, ця інформація засекречена. Вона не хоче цього розкривати. Це її справа

– прокоментував Бедрос Кіркоров.

Батько колишнього чоловіка Алли Пугачової Кіркорова розповів про стан Примадонни
Батько колишнього чоловіка Алли Пугачової Кіркорова розповів про стан Примадонни

Варто також зазначити, що російські медіа, посилаючись на близьке оточення Алли Борисівни, повідомили, що вона давно хотіла покинути рідну країну й виїхати в Ізраїль. За повідомленнями, в знаменитості давно все було розписано, але навіть свій виїзд вона спланувала доволі хитро. Мовляв, сьогодні – в Ізраїлі, завтра – повертається додому.

Анонімне джерело з оточення Пугачової також повідомило, що ніхто й ніколи не може сказати, чи захоче зірка повернутись. Ба більш, якщо навіть захоче, зірка ні з ким цього обговорювати не буде. Саме тому, вважають знайомі артистки, безглуздо припускати, чи можна буде ще побачити її на своїй батьківщині.

Схожі статті

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.