Ворожка наворожила Віктору Павліку п’яте одруження: 28-річна Катерина Репяхова – четверта в цьому списку

Відомий український артист Віктор Павлік зараз одружений вчетверте на молодій блогерці Катерині Репяховій. Ворожка наворожила йому п'ятий шлюб.

Віктор Павлік – артист з бурхливим особистим життям. За його плечима чотири шлюби і по дитині від кожної з жінок. Розлучення з третьою дружиною Лорою Созаєвою було скандальним і довгим, тому що він пішов від неї до коханки Катерини Репяхової і тривалий час не міг владнати питання з документами. В той період співак пережив горе – син від шлюбу з Созаєвою помер після довгої боротьби з онкологічним захворюванням, однак навіть ця важка подія не примирила колишніх.

Зараз він щасливий з Катею Репяховою, виховує синочка Михасика і оточує турботою молоду кохану. Вона в своєму Інстаграм-блозі ділиться цікавими моментами з сімейного життя, а також відповідає на питання підписників.

Катерина Репяхова показала, як виглядає Віктор Павлік, підстрижений наголо
Репяхова зізналась, що ворожка наворожила Віктору Павліку ще один шлюб після неї

На цей раз дівчина запропонувала фанатам згадати, які чутки вони чули про неї та їх сім’ю, щоб або підтвердити їх або спростувати.

Одна з таких про те, що Віктор Павлік повинен ще раз одружитись. Як виявилось, це правда:

Ворожка наворожила чоловіку 5 жінок. Я четверта

, – відповіла Репяхова.

Ворожка наворожила Віктору Павліку п'яте одруження
Ворожка наворожила Віктору Павліку п’яте одруження

Також Катерина підтвердила, що їх відносини з артистом почались, поки він ще був одружений:

Правда. ВП владнав питання з документами/розлученням тільки через рік після того, як пішов від колишньої дружини фактично

Віктор Павлік і Репяхова почали зустрічатись до його офіційного розлучення
Віктор Павлік і Репяхова почали зустрічатись до його офіційного розлучення

Нагадаємо, Віктор Павлік і Катя Репяхова познайомились в готелі після одного з концертів співака в Миколаєві. Між ними все так закрутилось, що дівчина стала концертною директоркою виконавця та закохалась в нього і це було взаємно. В 2020 році вони одружились, а через рік народився їх син Михайло. Блогерка планує  народити ще одного або двох дітей, тому відкладає на потім свою мрію зробити пластику в зоні декольте.

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?