Маша Єфросиніна, Тіна Кароль, Надія Мейхер опанували суміжну спеціальність: зайнялися дизайном одягу

Напевно, через брак коштів знаменитості шукають додаткових підробітків. Маша Єфросиніна, Тіна Кароль, Надія Мейхер звернули увагу на фешн індустрію, намагаючись просунути серед своїх прихильників одяг відповідних брендів.

Маша Єфросиніна

Телеведуча започаткувала чимало проєктів. Тепер черга дійшла до створення власного бренду Mashsh. Першу лінійку одягу новоспечена дизайнерка запустила 2019 року. Модниці можуть обрати собі зручні речі, в яких комфортно гуляти, займатися спортом чи просто перебувати вдома.

Єфросиніна ласкаво назвала бренд ще однією дитинкою. З початком війни Mashsh не припинив свого існування. Тканини доводиться розшукувати по ще незакритих складах, а шити у проміжках між відключенням світла. Реалії диктують пропозиції. Маша запустила у виробництво одяг зі сітловідбивальними написами.

Тіна Кароль

Співачка порадувала шанувальників колекцією OnebyOne для стильних і вільних українців. Тепер жіночку можуть виглядати не лише сучасно, але й патріотично, підтримавши своїм вибором одягу нашу армію.

Тіна Кароль сама рекламує колекцію TinaKarol x OnebyOne

Лінійка одягу, запропонована Тіною, складається з трикотажних костюмів, суконь, кардиганів, балаклав, джинсових речей тощо. Всі речі капсульної колекції прикрашені абревіатурою із трьох букв: ЗСУ. Частину коштів від продажу TinaKarol x OnebyOne буде спрямовано на купівлю термоодягу для жінок-захисниць.

Надія Мейхер

Свою творчу майстерню MeiherbyMeiher зірка розвиває у двох напрямках – онлайн-магазин й індивідуальні замовлення. Кожна дівчина може обрати вподобану тканину й фасон та зробити замовлення. Або ж підібрати щось відповідне на сайті серед запропонованих моделей.

Дизайнерські колекції Надя створює для самодостатніх і сміливих жінок. А останнім часом вирішила розширити бренд і на чоловічий одяг.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.