Олег Сенцов уперше побачив свого молодшого 3-місячного сина: це четвертий нащадок режисера від третьої дружини

Дружина Алла розлучилася з Олегом Сенцовим, допоки він перебував у російській в'язниці. А коли врешті добилися звільнення бранця кремля, той устиг стати батьком двічі. Причому від різних жінок. Найменшого сина режисер побачив тільки зараз.

Олег Сенцов вчетверте став батьком у грудні 2022 року. Сина чоловіку подарувала його законна дружина Вероніка Вельч. Вони побралися влітку, коли жінка була вже при надії. Народжувала адвокатеса у США. А на початку березня повернулася в Україну. Щасливий татусь зміг урешті вперше взяти на руки свого нащадка.

Олег Сенцов побачив свого 3-місячного сина вперше

Сенцов воює на фронті, захищаючи країну від навали. Тож не міг раніше побачитися з Дем’яном. Коли врешті ця зустріч відбулася, татусь не міг стримати емоцій. Раніше він бачив синочка виключно телефоном. Малюк із цікавістю позирав на нього, неначе розуміючи, що це рідна людина. Вероніка теж виклала в мережу світлину з маленьким сином, який хоч і народився в Америці, але є громадянином України.

Вероніка Вельч повернулася до Києва з сином Олега Сенцова

Для обох батьків це не перша дитина. У Вельч є син від попереднього шлюбу. В Олега у кримському житті була дружина і двоє дітей Аліна і Владислав, які по поверненні татуся до Києва, переїхали жити до нього. Окрім цього журналістка Юлія Бабич народила від Сенцова донечку. Чоловік дитину визнав, гроші на її утримання надсилає щомісяця, але з мамою дитини жити не захотів. Знайшов іншу й одружився.

У Владислава лікарі діагностували аутизм. Хлопчику довго не розповідали, куди подівся тато. А Аліна все розуміла й сильно переживала через це. Мама Сенцова в серцях сказала, що неправильно виховала сина. А він у відповідь зауважив, що дуже правильно й заборонив писати прохання про помилування. Літня жінка не сподівалася, що дочекається повернення сина, але зустрічала його в аеропорту разом з онукою.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.