“Анна Кареніна” вже не та: дружина Матвєєва Ліза Боярська настільки схудла, що залишилися одні лише губи

Донька Михайла Боярського Ліза ніколи не відрізнялася пишними формами. Але тепер довела себе до зовсім плачевного стану. Зірка настільки схудла, що щоки запали, і на обличчі виділяється один лише рот.

Артистичне життя пов’язане з постійними переїздами, тому так багато світлин зірки викладають у мережу з транспортних засобів. Не стала виключенням і дружина Макса Матвєєва Ліза Боярська, порадувавши підписників світлиною з потяга.

На обличчі схудлої Лізи Боярської залишилися самі тільки губи

Звісно, знаменитості доводиться частіше за інших користуватися маршрутом “москва-Санкт-Петербург”, оскільки з чоловіком живуть на відстані. От і цього разу, повертаючись із побачення, актриса виклала в мережу власне фото прямо з коліс.

Та замість схвальних відгуків прочитала у коментах купу занепокоєних зауважень. Підписників Інсти вразив зовнішній вигляд Боярської, адже тепер вона виглядає не як жінка і матір 11-річного Андрійка і 5-річного Гриші, а видається дівчинкою-підлітком:

Один рот на обличчі залишився”.

“Зовсім виснажила себе.

Багато хто не розуміє, як можуть Боярська і Матвєєв жити на два міста. Тому весь час мусуються чутки про розлучення зіркової пари. Насправді ж актори змушені чинити так через роботу.

Обличчя Лізи Боярської змінилося до невпізнання

Максим із Лізою одружилися в 2010-му. За два роки родина поповнилася первістком Андрійком. Та знаходитися весь час поруч із дружиною і сином глава сім’ї не зміг. У нього чимало пропозицій на знімання в москві. То й довелося перебратися туди.

Донька Д’Артаньяна не могла собі дозволити розкіш перебувати разом із чоловіком, оскільки зайнята у театральних виставах у Пітері. Так їхній шлюб перетворився на гостьовий.

Голубки бачаться зрідка. Здається, усіх усе влаштовує, окрім хейтерів. Та й тим довелося заткнути пельки, коли Ліза за 6 років після перших пологів народила вдруге і знову хлопчика. Подружжя облаштувало сімейне гніздечко у північній столиці. Входини в нову квартиру справили в 2020-му, але й понині продовжують жити в різних містах.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.