Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк принципово не вітає жінок з 8 березня: “Тюльпан за 40 гривень”

Відомий український співак Віктор Бронюк 8 березня не вітає жінок зі святом. Соліст гурту ТІК пояснив свою позицію стосовно Міжнародного жіночого дня.

В Інстаграм-блогах багатьох зірок шоу-бізнесу 8 березня з’являються привітальні публікації з жіночим днем – зірки-чоловіки вітають дівчат, а зірки-красуні показують, які букети отримують від коханих. Але Віктор Бронюк пішов “проти системи” і пояснив, чому не вітатиме жінок в цей день:

Жінка – це не 8 березня. І тим паче – не тюльпан за 40 гривень. Жінка – це Всесвіт, який дарує життя! Дитині, яка зароджується у її лоні. Коханому чоловікові, якому дарує найсильнішу підтримку і омріяні крила. Пораненому воїну на фронті, якого попри нестерпний біль здатна зігріти своєю мужньою усмішкою крізь приховані сльози. Спеченому хлібу, який пахне її турботливими руками і любов’ю. Тваринці, повз яку не може пройти повз і неодмінно принесе додому. Кожній рослинці, яку бережно буде вирощувати. Науці, у якій завдяки своєму завжди нестандартному мисленню бачить і втілює нові відкриття. Будь-якій сфері, яка тільки існує! Бо жінка всюди вміє себе проявити! Та навіть сміттю! Яке вона завзято сортує, аби, рятуючи планету, воно могло отримати нове життя!

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк принципово не вітає жінок з 8 березня
Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк принципово не вітає жінок з 8 березня

Артист відмітив, що зараз цей день став суто маркетингом, тому почались спроби прив’язати 8 березня до боротьби жінок за свої права:

Зрозуміло, що аби не втрачати такий благодатний маркетинговий і грошовий день, зараз багато прихильників збереження “свята 8 березня” одразу почали віднаходити історичні прив’язки культової совкової традиції із рухом феміністок та боротьби жінок за свої права. І все ж у питанні всього, що нас хоч чимось/хоч якось може пов’язувати із м*скалями, моя позиція незмінна: Геть від москви! Без жодних винятків! Тому, любі українські жінки, сьогодні вас не вітаю, але завжди щиро люблю і поважаю!

Бронюк пропонує створити власне свято для українських жінок:

Чи має воно бути 25 лютого у день народження прекрасної Лесі Українки? Одразу після назавжди чорної для всіх річниці початку повномасштабної війни – навряд чи. А от у інший день, який не матиме прив’язки до “сусідів” і взагалі всього світу – так! Бо ви, українські жінки – особливі! І ваш день має бути таким же!

Схожі статті

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.