“Лікування за планом”: Андрій Данилко скасував виступ через хворобу і розсекретив стан здоров’я

Нещодавно стало відомо про ускладнення хвороби, через яку Андрієві Данилку довелось скасувати запланований концерт. Представники артиста розповіли, що з музикантом зараз

Відомий український музикант Андрій Данилко прославився у всьому світі завдяки своєму образу запальної Вєрки Сердючки. Після початку повномасштабної війни, розуміючи свої амбіції та потенціал, знаменитість почав виступати з благодійними концертами в Україні та за кордоном. Нещодавно артист відклав європейський тур, адже вийти на сцену йому завадило ускладнення хвороби.

Напередодні концерту в Естонії лікарі діагностували в Андрія Данилка важку форму ларингіту. Ба більш, на тлі цього захворювання в артиста стався крововилив у голосову зв’язку, а тому співати й навіть говорити знаменитості суворо заборонено. Після цих новин український музикант на деякий час зник з радарів, а шанувальники почали бентежитись – чи все добре з їхнім кумиром.

Андрій Данилко захворів і скасував концерт у Європі через ускладнення хвороби
Андрій Данилко захворів і скасував концерт у Європі через ускладнення хвороби

Днями на сторінці Вєрки Сердючки в соціальній мережі Інстаграм з’явився допис, в якому частково прокоментували стан здоров’я Андрія Данилка. Так, у блозі зазначили, що тур Північною Америкою, запланованою на квітень цього року, відбудеться, як і планувалось раніше. Ба більш, представники артиста зазначили й те, що зараз з Данилком.

Хочемо нагадати, що наш тур у Північну Америку відбудеться, як і планувалося. Уже не можемо дочекатися зустрічі з вами

– прокоментували на сторінці Вєрки Сердючки.

Нагадаємо, що вперше про хворобу артиста стало відомо ще у лютому 2023 року. Тоді знаменитість виступав у Європі, а діагностували Данилкові захворювання ще в Італії. Музикант напередодні виступу проконсультувався з лікарями та попри застереження вирішив і надалі виступати. 20 лютого Андрій Данилко зізнався шанувальникам, що він захворів на ларингіт.

Оскільки знаменитість виступав із захворюванням до останнього, врешті-решт хвороба обернулась ускладненням. Втім, зараз Андрій Данилко перебуває під наглядом фахівців і продовжує лікування.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!