Заміжжя Оксани Марченко до Медведчука: що стало з першим шлюбом колишньої найкрасивішої телеведучої України

Оксана Марченко в минулому була однією з найпопулярніших українських телеведучих. Завдяки своїй професії вона познайомилася з двома своїми офіційними чоловіками.

Під час зйомок своїх перших телешоу Оксана Марченко познайомилась з засновником і гендиректором фірми “Глобал Юкрейн” Юрієм Коржем. Його сім’ї також належав холдинг “Інтернет Медіа Груп”. Оксана і Юрій закохались, почали зустрічатись, а потім одружились.

Заради сімейного життя перспективна телеведуча залишила кар’єру на телебаченні, народила сина Богдана та зосередилась на вихованні дитини, домашньому побуті, обов’язках дружини. Тільки після розлучення з чоловіком Марченко повернулась до роботи і стала з’являтися в ефірі каналу УТ-1.

Перший чоловік і син Оксани Марченко
Перший чоловік і син Оксани Марченко

Зірка ніколи не давала відвертих інтерв’ю про своє особисте життя і не розкривала причин розлучення з першим чоловіком. Їх син взяв прізвище матері, а свого власного сина назвав іменем вітчима – Віктором. В 2021 році Оксана стала бабусею.

Онук Оксани Марченко
Онук Оксани Марченко

В 1999 році, коли Оксана вела церемонію нагородження премії “Людина року”, то познайомилась там з політиком Віктором Медведчуком. Між ними 19-річна різниця в віці, яка їх не зупинила і на стала на заваді почуттям, які тоді зародились. До Марченко у Медведчука було два шлюби.

Офіційно вони зіграли весілля через 4 роки відносин і у них народилась дочка Дар’я. Її хрещеними батьками стали президент росії путін і дружина екс-президента медвєдєва.

Весілля Оксани Марченко і Віктора Медведчука
Весілля Оксани Марченко і Віктора Медведчука

Нагадаємо, з 2022 року сім’я Оксани Марченко більше не живе в Україні через її зрадницьку позицію та сприяння Віктора Медведчука політиці кума. Відтепер телеведуча не спілкується з українськими фанатами і навіть заблокувала їм доступ до свого блогу в Інстаграм.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.