Ідеальні пари, які брехали в Інстаграмі: Остапчук, Войченко і Горняк, Квіткова і Добринін, Дорофєєва і Дантес

За останній рік в українському шоу-бізнесі сталось немало розлучень. Серед зірок шоу-бізнесу є пари, які не витримали нових випробувань і розірвали шлюби.

В більшості знаменитостей зараз є Інстаграм-блоги, в яких вони показують своє життя з ідеальної сторони, але правда виявляється не такою зразковою, як їм би хотілось. Дізнайтесь про пари з українського шоу-бізнесу, які брехали в Інстаграмі, що у них все добре.

Володимир Остапчук і дві його дружини Олена Войченко та Христина Горняк

Відомий український шоумен Володимир Остапчук в 2019 році розлучився з першою дружиною Оленою Войченко, з якою виховував двох дітей. До цього в Мережі він показував ідеальну картинку сімейного життя, а незадовго до публічної заяви про те, що розлучається і вже навіть не живе з дружиною заявляв в інтерв’ю Маші Єфросиніній, що дуже щасливий в шлюбі.

Володимир Остапчук з першою дружиною
Володимир Остапчук з першою дружиною

З другою обраницею, нотаріусом Христиною Горняк, Остапчук ділився купою романтичних фото, вони спілкувались з журналістами, розповідали про спільні плани на майбутнє, але і в цей раз картинка не відповідала дійсності. В 2022 році вони розлучились, Христина натякнула, що зірковий чоловік їй зрадив, а сам Вололдимир вже перебуває у нових стосунках з 22-річною журналісткою.

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк
Друга дружина Володимира Остапчука Христина Горняк

Даша Квіткова і Нікіта Добринін

Перша пара в історії шоу “Холостяк”, яка одружилась – Даша Квіткова і Нікіта Добринін. У них є син Лев, нещодавно вони розповідали фанатам про бажання народити другу дитину і навіть ділились підготовкою до планування немовля, а в кінці 2022 року поїхали в Карпати та виставляли щасливі сімейні знімки. Однак після цього зненацька пара повідомила про розставання.

Дорофєєва і Дантес, Квіткова і Добринін та інші пари, які виявилися нещасними разом
Дорофєєва і Дантес, Квіткова і Добринін та інші пари, які виявилися нещасними разом

Квіткова розповіла, що рішення розійтись вони прийняли перед Новим роком, але проблеми у них почалися ще давно. При цьому в Інстаграм-блогах екс-подружжя цього не було помітно.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес

Пара, яку називали найміцнішою і найкрасивішою в українському шоу-бізнесі розлучилась в 2022 році. Дантес і Дорофєєва побудували разом будинок, жили в своє задоволення, подорожували і розвивали кар’єри, публічно зізнавались один одному в коханні і за спільним бажанням не заводили дітей.

Дорофєєва і Дантес, Квіткова і Добринін та інші пари, які виявилися нещасними разом
Дорофєєва і Дантес, Квіткова і Добринін та інші пари, які виявилися нещасними разом

Як виявилось, між ними встав інший чоловік – співачка закохалась в друга сім’ї Михайла Кацуріна. Вона стверджує, що це сталось після рішення більше не жити разом з Дантесом, але дуже скоро після офіційної заяви про розрив зірка представила Кацуріна як свого нового хлопця. Дантес пізніше закрутив роман з екс-дружиною Міші Дашею Кацуріною. Це навіть не любовний трикутник, а чотирикутник.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.