Володимир Дантес вперше після зради Дорофєєвої зізнався, що насправді відчуває: “Хочеться прокричатися”

Володимир Дантес рідко говорить про свої реально почуття. Зазвичай він віджартовується. Втім, нещодавно артист вирішив бути відвертим зі своїми прихильниками.

Володимир Дантес довго носив звання “чоловіка Наді Дорофєєвої”. І хоча він сам досить популярний співак, він завжди був у тіні своєї вже екс-дружини. Артист рідко був відвертим зі своїми прихильниками. Навіть після того, як Дорофєєва зрадила йому з найкращим другом і покинула його, Дантес жартував на цю тему і жодного разу не розповів про те, що дійсно відчуває.

Якою мовою спілкується в побуті Дантес
Володимир Дантес вперше після зради Дорофєєвої зізнався, що насправді відчуває

Втім, нещодавно співак вирішив відверто розповісти прихильникам про свої відчуття. Артист, які і всі інші українці, важко переносить події, які зараз відбуваються в Україні. Дантес зізнався, що іноді йому хочеться кричати і ридати.

Хочеться бути сильним, хочеться писати мотивуючі пости.

Але я не залізний. Розумію, що адекватніше –прийняти все що відбувається.

Один раз і назавжди. Сісти так і прокричатися нормально, ридати.

Так і зробив. Стало легше.

, – написав в своєму Інстаграм-блозі Володимир Дантес.

Підписники артиста подякували йому в коментарях за щирість і підтримали його.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Дякую, що пишете про це”;
  • “Цікаво те, що наша сила в правді і сміливості не приховувати свої емоції та почуття.Тільки сміливі люди показують свої емоції даруючи їх розсуд оточуючим”;
  • “Вова, ти такий молодець!!! Я пишаюся тобою і всім тим, що ти робиш “;
  • “Щиро і так близько кожному”.

Нагадаємо, в березні 2022 року Володимир Дантес і Надя Дорофєєва повідомили про розлучення після 7 років шлюбу. Пара намагалася приховати причину розбрату, втім зовсім скоро стало відомо, що Надя Дорофєєва пішла від чоловіка до їхнього спільного друга Михайла Кацуріна. Варто відзначити, що і Дантес довго самотнім не був. Зараз чоловік будує стосунки з колишньою дружиною того самого Міши Кацуріна.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.