Святослав Вакарчук та Олег Сенцов стали татусями після 45 років: “Обговорили безсонні батьківські ночі”

Олег Сенцов нині боронить кордони України, Святослав Вакарчук захищає країну на музичному фронті. Просто диво, що чоловіки зуміли пересіктися в Києві і навіть зустрітися.

47-річний Святослав Вакарчук за останні два роки двічі став татусем. 46-річний Олег Сенцов теж за цей час устиг нажити двох малюків, щоправда, від різних жінок. Під час зустрічі молодих татусів режисер не спускав із рук свого Дем’янка. Лідер “Океану Ельзи” первістка Іванка не прихопив, але зауважив, що хлопчики підростуть і разом гратимуть у футбол.

Вакарчук із Сенцовим зустрілися в Києві проїздом

Сенцов тимчасово приїхав до Києва, щоб зустрітися з дружиною Веронікою і вперше побачити 3-місячного сина. Жінка заради цього побачення прилетіла з Америки, куди поїхала ще під час вагітності. Народився Дем’янко в Штатах, але має українське громадянство.

І хоча подружжя мало в запасі лише кілька днів, щоб насолодитися товариством одне одного, Сенцов знайшов час поспілкуватися зі Святославом. Щоправда, сина з рук так і не випустив. Розмовляли про все на світі. Встигли обговорити проблеми на фронті, рівень військового вишколу, творчі задуми і, звісно ж, поділилися враженнями від нещодавнього батьківства.

Вакарчук став батьком удруге торік улітку, Сенцов – учетверте у грудні. Татусі докладуть усіх зусиль, щоб їхні діти війни не зазнавали горя і зростали на вільній рідній землі. Музикант і режисер розуміли один одного з півслова, настільки щирі між ними стосунки.

Святослав хоч і не перебуває в лавах ЗСУ, їздить у прифронтові райони із благодійними концертами і відвідує щойно звільнені території, щоб підтримати згорьоване місцеве населення. Будемо сподіватися, що чоловіки неодмінно зустрінуться наступного разу в рідному для Сенцова Криму.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.