Перший виступ Максима Галкіна перед однокласниками: худенький восьмикласник у великих окулярах вражає харизмою

Максим Галкін ще зі шкільного віку проявляв артистичні здібності. Гуморист розшукав відео, на якому у 8 класі відповідає на уроці на питання вчительки, а однокласники зачаровано слухають. Того разу, щоправда, обійшлося без аплодисментів.

Архівне відео зі своїх шкільних років Максим Галкін розкопав і виклав у своєму акаунті в Інстаграмі. З моменту знімання минуло 33 роки. За цей час артист змужнів, наростив м’язи, позбувся окулярів. Одне залишилося незмінним – у підлітка і в дорослого Галкіна гарно поставлений голос, і він вміє захопити аудиторію своїм виступом.

Восьмикласник відповідає урок, вставши з місця, а вчителька російської мови стоїть поруч й уважно слухає відповідь. Чоловік зазначив, що до Галини Петрівни часто приходили інші вчителі, запозичаючи цінний досвід. От одного разу й зафільмували урок.

Хейтери неспроможні зіпсувати настрій зірковій родині

Саме завдяки цій педагогині Макс відкрив у собі творчі здібності. На шкільній сцені свого часу грав Остапа Бендера, різних собак, царя Соломона й інших персонажів. Звісно, жанр, в якому артист успішно виступає донині, у шкільній програмі не представлений. Але володіння мовою, що надзвичайно важливо для стендапера, Максиму прищепила саме Галина Петрівна.

Росіяни Максима не зрозуміли

Днями артист привітав жіноцтво з весняним святом, опублікувавши в мережі світлину доньки Лізи. Дівчинка сидить боком у білій сорочці з віночком із помаранчевих квітів на голові. Співвітчизників Галкіна дуже обурила подібна світлина, адже в кофтині 9-річної дівчинки їм привиділася вишиванка, хоча, вона чисто біла, а вінок нагадав український.

Під цим дописом з’явилося чимало привітань для Лізи і її мами Алли Борисівни. Чимало українців з Харкова, Запоріжжя й інших міст прокоментували, що дівчинка схожа на україночку. Та знайшлися й такі, що відверто нагрубили Галкіну, вбачивши у світлині вселенську зраду.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.