Чому Олег Винник і Дмитро Ступка не повертаються до України: пояснення від самих зірок й Олі Полякової

На горіхи від українців дісталося багатьом знаменитостям, які опинилися під час важких для країни випробувань за її межами. Олег Винник і Дмитро Ступка потрапили в поле зору хейтерів. Тому довелося виправдовуватися.

Дмитро Ступка

Онук Богдана Ступки в перші дні війни не мовчав, як деякі інші колеги. Дмитро намагався достукатися до росіян, пояснюючи, що їхня країна бомбить українські міста і мовчати ніхто не повинен. Ступка наймолодший благав росіян вставати до протесту.

Ступка не може покинути Америку, бо там у нього донька

Але подібні емоційні випади, сповнені болю і розпачу, не зупинили хейтерів. Актору не змогли вибачити, що під час активних бойових дій він спокійнісінько відсиджується в Америці, а не перебуває поряд зі своїм народом. Дмитро пояснив, що виїхав із рідної країни ще у вересні 2021 року. А 3 лютого 2022-го мав повернутися. Та небо над Україною вже було закрите.

Тож знаменитість дістався до Варшави і зайнявся гуманітарною допомогою, а згодом знову опинився в США. Пояснення цьому просте – там живе донька актора.

Олег Винник

Напевно, оспівувач вовчиць став найрозшукуванішим з усіх артистів. У перший місяць війни Винник записав відеозвернення, в якому подякував ЗСУ за їхній подвиг. І більше ані пари з вуст.

Недзельський бачився з Вінником вже після початку війни

На захист колеги грудьми стала Оля Полякова, заявивши, що Олег – не зрадник, а просто має проблеми зі здоров’ям. От тільки які саме, не сказала – мовляв, артист згодом сам усе розкаже. Старша донька суперблондинки Маша навіть карти таро розкинула, щоб дізнатися, чи повернеться Винник до України. Карти сказали – вилікується і неодмінно приїде.

Напевно, більше про подробиці життя Олега Винника знає чоловік Оксани Білозір. Адже саме Роман Недзельський виклав світлину зі співаком у мережу, хоча сам нині перебуває в лавах ЗСУ.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.