Який вигляд з вікна свого розкішного будинку мають Катерина Осадча і Юрій Горбунов: телеведуча все показала

Відома українська телеведуча Катерина Осадча і її чоловік Юрій Горбунов живуть в двоповерховому будинку під Києвом. Зірка показала, який вигляд у них з вікна.

Зіркове подружжя телеведучих Юрій Горбунов і Катя Осадча поселилися в елітному селищі Романків на Київщині. Сімейне гніздечко зірок з недешевих будинків, тому їх сусіди здебільшого це відомі та заможні люди, серед яких також музиканти Потап і Настя Каменських.

Як виглядає елітний особняк Горбунова і Осадчої на Київщині
Як виглядає елітний особняк Горбунова і Осадчої на Київщині

В Мережі можна знайти інформацію, що ціни на нерухомість в цьому котеджному містечку коштують від 500 тисяч доларів. Земельний участок у знаменитостей займає площу 13 соток, на ньому крім основного двоповерхового особняка розташований сад, басейн, зона відпочинку для дітей, невеличкий будиночок для гостей. Вони висадили цікавий “живий” паркан з кущів.

Як виглядає елітний особняк Горбунова і Осадчої на Київщині
Як виглядає елітний особняк Горбунова і Осадчої на Київщині

Вдома у Каті Осадчої і Юрія Горбунова дуже затишно і сучасно. Уваги також заслуговує вигляд, який відкривається з вікна їх спальні. В своєму Інстаграм-блозі телеведуча показала фото з віконця – навколо видно природу, яка от-от обросте свіжою зеленню і вигляд стане ще гарнішим.

Сьогодні весна змагається з зимою. І весна перемагає. Дякую ЗСУ за цю неділю. Сьогодні без тривог

, – написала Катерина.

Катерина Осадча показала вигляд з вікна свого розкішного будинку
Катерина Осадча показала вигляд з вікна свого розкішного будинку

Нагадаємо, у зіркового подружжя є двоє синочків, п’ятирічний Іван і півторарічний Данило. Через неспокійну ситуацію в країні діти живуть то вдома, то за кордоном. Телеведуча розповідала, що одразу не поїхала з України, тому що вірила, що все це ненадовго. В результаті Катерина їздить за кордон тільки для благодійних заходів та по роботі, вона займається проектом “Пошук зниклих” і невідомо, чи повернеться колись в ефір її шоу “Світське життя”. Її чоловік Юрій Горбунов часто разом з нею веде благодійні концерти і аукціони, але також не затримується і одразу повертається назад.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.