“На моїй руці давно немає обручок”: Даша Квіткова зізналась, чи розлучилась з Нікітою Добриніним офіційно

Відома українська блогерка та бізнесвумен розкрила нові деталі щодо свого розлучення з чоловіком. Наразі знаменитості чекають на суд, але обручки не носять вже давно

Наприкінці січня публіка дізналась про те, що відома зіркова пара Даша Квіткова та Нікіта Добринін розлучаються. Для багатьох ця новина стала буквально шоком, оскільки знаменитості завжди здавались ідеальними закоханими з абсолютною ідилією у стосунках. Ба більш, Квіткова та Добринін стали єдиною парою в історії реаліті-шоу “Холостяк”, які після завершення проєкту не лише зберегли стосунки, а й створили родину.

Втім, в інтерв’ю відома українська блогерка та бізнесвумен не стала приховувати від шанувальників – більше вони з чоловіком не разом. Багато прихильників зіркової пари сподівались на те, що ексзакохані таки зможуть розв’язати всі проблеми у своїх стосунках та зійдуться, втім, дала зрозуміти нещодавно Квіткова, вони вже почали процес розлучення та наразі чекають на суд.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін оголосили про розлучення на початку цього року
Даша Квіткова та Нікіта Добринін оголосили про розлучення на початку цього року

Нещодавно на особистій сторінці Даші Квіткової у соціальній мережі Інстаграм з’явились нові деталі щодо їхнього з Нікітою Добриніним розлучення. Знаменитість вирішила поспілкуватись зі своїми шанувальниками й відповідала на їхні запитання, серед яких, очікувано, з’явилось питання про стосунки Квіткової з ексчоловіком.

Так, один з підписників Квіткової запитав, чи носять вони з Добриніним обручки та чи встигли вже розлучитись офіційно. У відповідь знаменитість зазначила, що вона давно не носить весільної обручки, а процес розлучення триває – наразі вони з колишнім чоловіком чекають на суд.

Даша Квіткова зізналась, що давно не носить весільну обручку та чекає на суд з чоловіком
Даша Квіткова зізналась, що давно не носить весільну обручку та чекає на суд з чоловіком

Нагадаємо, що раніше українська блогерка вже розповідала, чому вирішила розлучитись зі своїм чоловіком. Так, Даша Квіткова зізналась, що після завершення “Холостяка” вони з Добриніним буквально не відходили одне від одного, тому “набридли” одне одному. Зірка додала, що зараз у неї з чоловіком різний темп життя, тому вони спільно дійшли висновку, що найкращим рішенням буде розійтись.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.