Приховувала роками: ви ахнете, дізнавшись єврейське прізвище Тіни Кароль – змінила його ще до заміжжя

Українська співачка Тіна Кароль з народження має зовсім інше ім'я та прізвище. Втім, більше 15 років назад артистка змінила свої дані навіть у паспорті.

Багато артистів беруть собі сценічні псевдоніми ще на початку кар’єри. Зазвичай обираються милозвучні псевдоніми, які легко запам’ятовуються. Найчастіше, артистів на це підштовхують їхні продюсери, яким потрібно створювати з співака “бренд”.

Тіна Кароль не стала винятком. Її справжнє ім’я від народження – Тетяна Ліберман. Втім, зараз сама артистка зізнається, що вже давно не асоціює себе з цим іменем. Вона змінила навіть ім’я та прізвище у паспорті і тепер вона Тіна Кароль навіть у документах.

Яке справжнє прізвище Тіни Кароль

Цікаво, що коли Тіна тільки з’явилася в українському шоу-бізнесі, її деякий час звинувачували в тому, що вона сплагіатила псевдонім у співачки Ані Лорак. Так, якщо прочитати слов “Кароль” навпаки, то вийде Лорак. Втім, сама артистка від звинувачень відбивається і запевняє, що псевдонім був придуманий перед конкурсом “Нова хвиля” її командою.

Кароль дуже швидко прийняла рішення змінити своє ім’я у паспорті на сценічне і це їй дуже допомогло у майбутньому. Так, після того, як співачка припинила роботу з продюсером Олегом Чорним, вона змогла залишити собі вже розкручене ім’я “Тіна Кароль”. Якби співачка не змінила ім’я у паспорті, вона б не мала права виступати під цим ім’ям після розірвання контракту, як, наприклад, трапилось у співачки Анастасії Кочетової, яка спочатку співала під псевдонімом “Еріка”, а потім була змушена змінювати псевдонім і тепер вона “Мамаріка”.

Варто відзначити, що ім’я Тіни Кароль вже давно стало для її брендом. Так, крім музичної діяльності співачка часто співпрацює з різними дизайнерами і випускає колекції одягу під власним брендом “Тіна Кароль”.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.