Дорофєєва і Кацурін чекають на дитину? Надя показала живіт, який виявився більш округлим ніж у Каменських

Відома українська співачка Надя Дорофєєва в стосунках з ресторатором Михайлом Кацуріним опинилась в центрі чуток про вагітність. З чим же це пов'язано?

Особисте життя Наді Дорофєєвої активно обговорюється з того моменту, як вона і співак Володимир Дантес заявили про розлучення. Одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу не стала називати причин розбрату, але все таємне вийшло назовні.

Незабаром після цього співачка закрутила роман з другом сім’ї Михайлом Кацуріним, який розлучився зі своєю дружиною Дашею слідом за артистами. Таким чином Надя стала причиною розпаду родини з двома маленькими дітьми.

Надя Дорофєєва одягла топ і показала животик на фоні розмов про першу вагітність
Надя Дорофєєва одягла топ і показала животик на фоні розмов про першу вагітність

Користувачі Мережі почали обговорювати, чому все сталось так раптово, адже незадовго до розлучень Кацуріни, Дантес і Дорофєєва їздили у спільну подорож. Серед версій фанатів була навіть така, що зірка могла завагітніти від коханця, особливо в це вірилося через те, що Надя почала носити вільний одяг оверсайз, приховуючий фігуру.

Співачка на подібні чутки не реагує, але свій Інстаграм-блог поповнює новими знімками як з коханим, так і своїми особистими. На цей раз зірка показала кадри з модної фотосесії, для якої одягла міді-спідницю пліссе, білий вкорочений топ і масивні чоботи.

Надя Дорофєєва одягла топ і показала животик на фоні розмов про першу вагітність
Надя Дорофєєва одягла топ і показала животик на фоні розмов про першу вагітність

На цих кадрах добре видно живіт Дорофєєвої, який має природню округлість і не має нічого спільного з фігурою вагітної жінки.

Нагадаємо, колишній чоловік Наді Володимир Дантес в інтерв’ю зізнався, що навіть не знає, коли між його екс-дружиною і другом зав’язались любовні стосунки. Співак ображений на Дорофєєву і не спілкується ні з нею, ні з Кацуріним, якого більше не вважає другом. До речі Дантес дуже підтримав Дашу Кацуріну під час її розлучення з Михайлом і в результаті вони один в одного закохались.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".