Перша дружина Потапа Ірина Горова показала свою маму і доньку: такі гарні дівчата, а репер від них пішов

Колишня дружина відомого українського репера Потапа Ірина Горова має велику сім'ю. Обравши Настю Каменських, Олексій Потапенко позбавився можливості проводити з ними час.

Ірина Горова – жінка, яка встигає все. В шлюбі з Потапом вона втягнулась в музичну індустрію і шоу-бізнес, навчилась працювати з артистами і тепер самостійно керує продюсерським центром, який вони створювали вдвох у шлюбі. Зіркове подружжя розлучилося в 2016 році, але в інтерв’ю пізніше вони розповіли, що на той момент давно не жили разом.

Як виявилось, серце Олексія Потапенка вкрала Настя Каменських. Фанати давно приписували їм роман, однак всі ці роки до весілля в 2019 зірки ретельно приховували відносини. Не зважаючи на такий розвиток подій, Ірина і Потап зберегли хороші стосунки, екс-дружина репера навіть була гостею на його весіллі зі співачкою.

Ірина Горова показала Потапу свої ніжки в оливкових лосинах
Перша дружина Потапа Ірина Горова показала свою маму і доньку

Після розлучення з ним Горова не залишилась самотня. У неї є велика любляча сім’я і улюблена робота. В своєму Інстаграм-блозі жінка часто публікує сімейні фото і на цей раз вона показала щасливі знімки, зроблені з мамою і дочкою після повернення в Україну з-за кордону. Зараз як і багато українців вони вимушені знаходитись не вдома через війну, але додому все одно тягне.

Ірина, її мама Ольга і донька Наталя позують на перевалі в Закарпатті щасливі від повернення на батьківщину.

Нарешті і маму з Натусею привезла в Україну

, – написала зірка під фотографіями.

Нагадаємо, у Горової двоє дітей від двох шлюбів. Свою дочку Наталю вона народила від першого чоловіка Юрія Горового, але ще коли дівчинка була маленькою, Ірина стала зустрічатись з Потапом. Репер прийняв падчерку як рідну.

Екс-дружина Потапа Ірина Горова народила двох дітей і стала тещею
Екс-дружина Потапа Ірина Горова народила двох дітей

Пізніше у них народився спільний син Андрій. Хлопець після розлучення батьків живе з мамою та бачиться з татом, коли в насиченому робочому графіку у нього є час і можливості приділити увагу сину.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.