“З’їв три тістечка, Ксюха кип’яточку попила”: Холостячка Мішина показала чоловіка, з яким сходила на побачення

Нещодавно одна з найзавидніших українських холостячок сходила на побачення з симпатичним кавалером. Знаменитість показала красеня та прокоментувала зустріч

За особистим життям відомої української актриси, а в минулому головної героїні реаліті-шоу “Холостячка”, уважно стежать сотні тисяч шанувальників. Після розриву стосунків з переможцем романтичного проєкту з Мішиною Олександром Еллертом знаменитість залишається самотньою. Втім, це не засмучує зірку, адже вона має сина Платона, а також – вірних друзів.

З одним зі своїх товаришів і, за сумісництвом, колегою Ксенія Мішина нещодавно зустрілась. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість показала милий кадр зі своїм другом-актором Артемом Мануйловим. Опублікований кадр зірка українського кіно підписала доволі лаконічно, але цілком зрозуміло: “Дружбаня”.

Українська актриса Ксенія Мішина показала, з ким сходила на дружнє побачення
Українська актриса Ксенія Мішина показала, з ким сходила на дружнє побачення

Знаменитість також коротко розповіла, куди саме запросив її друг Артем. За словами Ксенії Мішиної, разом вони вирушили до однієї з кондитерських. Втім, оскільки українська актриса стежить за власною фігурою та не дозволяє собі зайвих смаколиків, їсти щось у закладі, куди прийшла з другом, вона не стала. Натомість, зізналась у нещодавній Історії Ксенія Мішина, вона випила стаканчик гарячої води.

А ось Артем Мануйлов відмовляти собі у задоволенні поласувати частуваннями не захотів. Актор замовив собі декілька тістечок.

А Ксюха ж нічого не їсть. Дружбаня з’їв три тістечка, а Ксюха кип’яточку попила. Ось таке побачення

– з гумором та усмішкою на вустах прокоментувала відома українська актриса Ксенія Мішина.

Ксенія Мішина нещодавно зустрілась зі своїм другом у кондитерській
Ксенія Мішина нещодавно зустрілась зі своїм другом у кондитерській

Нагадаємо, що восени 2022 року до відомої української актриси почав підбивати клинці незнайомий кавалер. Знаменитість отримувала від нього подарунки та запрошення на побачення. Після однієї з зустрічей Ксенія Мішина зізналась, що все пройшло ідеально, але поки що вона не хоче розкривати особистості свого залицяльника.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.