Телеведуча 1+1 Марічка Падалко показала 16-річного сина від Єгора Соболєва: виріс повною копією батька

Відома українська журналістка і телеведуча Марічка Падалко в шлюбі з Єгором Соболєвим народила трьох дітей. Найстаршому з них виповнилось 16 років.

Марічка Падалко незмінно веде програму новин ТСН, а також з 24 лютого 2022 року вона ведуча марафону “Єдині новини”. Свій Інстаграм-блог журналістка зараз використовує як майданчик для висвітлення головних новин війни і зрідка показує підписникам моменти з особистого життя.

На цей раз Марічка показала, як вітала сина Михайла з 16-річчям. Телеведуча зібрала рідних для того, щоб іменинник задув свічки на торті і загадав заповітне бажання. На кадрах видно, наскільки сильно син Падалко виріс, змужнів і став схожим на свого батька Єгора Соболєв.

Марічка Падалко показала старшого сина в день його народження
Марічка Падалко показала старшого сина в день його народження

Михайло займається футболом і показує хороші результати, тренер пророкує йому кар’єру футбольної зірки.

Нагадаємо, чоловік Марічки Падалко вже більше року захищає Україну. Він прийняв це рішення задовго до повномасштабного російського вторгнення і готував сім’ю до будь-якого розвитку подій. Телеведуча зізнавалась, що через ці розмови між ними виникало багато сварок, тому що вона не вірила в таке майбутнє і не хотіла нічого про це чути, а Єгор наполягав на своєму і на жаль був правий.

Як виглядають всі діти і чоловік Марічки Падалко
Як виглядають всі діти і чоловік Марічки Падалко

У зіркового подружжя троє дітей. Крім сина ще дві доньки Катерина і Марія. Дівчатка зараз знаходяться в Чехії, а Марічка з Михайлом тільки вдвох в Києві. Журналістка ділилася, що будучи мамою трьох дітей мріяла про тишу і спокій вдома, але зараз коли все саме так вона терпіти не може цю тишу.

Зараз це найогидніший звук, точніше його відсутність

, – поділилася Марічка.

Марічка Падалко показала старшого сина в день його народження
Марічка Падалко показала старшого сина в день його народження

Єгор Соболєв став другим чоловіком телеведучої, в першому шлюбі за 15 років дітей не з’явилось і зірка навіть думала, що не зможе стати матір’ю, але з Єгором все склалося.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.