Парфумів і туфель більше ніж у Лорак: наречена Мурата Налчаджиоглу показала окрему гардеробну для своїх речей

Наречена екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу показала гардеробну кімнату в будинку, в якому живе разом з коханим. Це справжня мрія модниці.

Молода наречена турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу Лілія насолоджується відносинами і життям з коханим чоловіком, який раніше був одружений на співачці Ані Лорак. Закохані живуть в Києві у заміському будинку, Мурат часто балує Лілію своїми кулінарними шедеврами, він любить готувати, дарує їй коштовності, квіти і подорожі.

Дівчина відповідає статусу свого обранця і ретельно слідкує за своєю зовнішністю та стилем. В своєму Інстаграм-блозі Лілія показала фото з гардеробної кімнати. У неї просто купа різних парфумів, туфель і одягу, який видно в кадрі.

Наречена Мурата Налчаджиоглу показала окрему гардеробну для своїх речей
Наречена Мурата Налчаджиоглу показала окрему гардеробну для своїх речей

Наречена Мурата позувала в спортивному костюмі зі вкороченим худі, яке підкреслило її струнку талію. Лілія може похвалитись ідеальною фігурою навіть без використання фільтрів і фотошопу на знімках.

Нагадаємо, турецький бізнесмен давно забув свою колишню дружину Ані Лорак і зав’язав нові щасливі стосунки з молодою візажисткою. В 2021 році він зробив пропозицію руки та серця Лілії і вже готується одружитись вдруге. Від шлюбу зі співачкою у Мурата Налчаджиоглу є дочка Софія, вона живе з матір’ю. Також чоловік став батьком для падчерки Олександри.

Мурат Налчаджиоглу та його наречена не чекають на дитину
Наречена Мурата Налчаджиоглу показала окрему гардеробну для своїх речей

В Мережі активно обговорюють пару Лілії і Мурата. Вони отримують багато компліментів і побажань щасливого подружнього життя, але є ті, хто не вірить, що це надовго через минулий досвід чоловіка. Ані Лорак подала на розлучення з ним після того як дізналась, що він їй зраджував, тому хейтери впевнені, що невдовзі Лілія повторить долю артистки і Мурат знайде собі інше захоплення. Однак пара щаслива разом і не перестає ділитись своїм щастям з публікою.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.