Світлана Лобода вперше показала свого особливого синочка-іменинника: “З днем народження, мій хлопчику!”

Відома українська співачка Світлана Лобода зворушливо привітала свого хрещеного сина з днем народження та показала його публіці. Хлопчика звати Андрій.

В 2022 році Світлана Лобода вперше зізналась своїм шанувальникам, що має сина і він особлива дитина. Це її хрещеник Андрій. Зірка розповіла, що вона – звичайна людина, в сім’ї якої є привід для гордості і болю:

Мій улюблений хрещеник Андрюша – особлива дитина, і з тих пір як він з’явився на світ я завжди поруч з ним

Лобода поділилась, що допомагає хлопчику здобути впевненість в цьому житті, повному труднощів, а також робить все, щоб він не переставав вірити в диво.

Андрій разом зі своєю мамою знаходиться в Італії. Ця країна стала для них прихистком від повномасштабної війни, яку розв’язала в Україні росія. Співачка завжди на зв’язку з ними і обіцяє хрещеному сину, що вони скоро зустрінуться вдома.

Світлана Лобода вперше показала свого особливого синочка-іменинника
Світлана Лобода вперше показала свого особливого синочка-іменинника

Багато років Світлана Лобода жила і працювала в росії, але після 24 лютого 2022 року вона повністю обірвала всі зв’язки з цією країною і зайнялась волонтерською діяльністю та благодійними концертами на підтримку українців. Свій офіс вона перетворила на волонтерський штаб. Артистка робить пожертвування на відновлення її рідного міста Ірпінь, донатить величезні суми у фонд Маші Єфросиніної і все це заради дітей – щоб вони жили в процвітаючому світі без ненависті та мали право на щастя.

Світлана раніше також займалася благодійністю і на постійній основі допомагає хворим дітям та сім’ям, які потребують допомоги. В інтерв’ю Маші Єфросиніній вона розповіла, що віддає на це 10% прибутку.

Лобода привітала маму з днем народження і показала рідкісні спільні фото
Світлана Лобода вперше показала свого особливого синочка-іменинника

Нагадаємо, у співачки підростають двоє дівчат. Старшу дочку Євангеліну вона народила від колишнього коханого, танцюриста Андрія Царя. Пізніше Лобода стала матір’ю вдруге, але особистість батька молодшої дочки Тільди знаменитість приховує.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.