Не той, про кого всі подумали: з яким актором Антоніна Хижняк закрутила роман на зйомках серіалу “Слід”

Зірка серіалів "Спіймати Кайдаша" і "Слід" Антоніна Хижняк налагодила особисте життя після розлучення зі своїм чоловіком. Актриса закрутила службовий роман.

Антоніна Хижняк в минулому була заміжня за своїм давнім другом Андрієм. Ці відносини були першими серйозними в її житті. Через три роки стосунків пара зіграла весілля, але чоловіку не вистачало Тоні вдома, а вона не могла і не хотіла сидіти в чотирьох стінах.

За рік в шлюбі у подружжя народився син Максим, а коли йому було 2 роки його батьки розлучились. Після розлучення Хижняк присвятила себе вихованню сина і творчій діяльності. На знімальному майданчику вона зустріла нове кохання. Ним став партнер по серіалу “Слід” Олександр Боднар.

Син Антоніни Хижняк
Син Антоніни Хижняк

Актори багато часу проводили на зйомках разом, тому що грають основних партнерів по сюжету – Тоня в ролі капітана Червонох, а Олександр в ролі майона Гайворона. Їх почуття не були миттєвими. В інтерв’ю Хижняк зізнавалась, що в ній нічого не йокнуло, коли вона вперше побачила Боднара, але її підкорило його щирість, доброта, ставлення до життя і почуття гумору.

З яким актором Антоніна Хижняк закрутила роман на зйомках серіалу Слід
З яким актором Антоніна Хижняк закрутила роман на зйомках серіалу Слід

По мірі знайомства вони дізнались, що у них багато спільного – одні знайомі, навчання в одному й тому ж вузі, життя в одному гуртожитку.

Саша мені постійно розказує про ті речі, які я сама хотіла б утілити в життя, але в мене ніколи на це не вистачає часу, а от він може! І це мене зачепило

, – ділилась в інтерв’ю Антоніна.

Олександр розповідав, що перше, на що звернув увагу при знайомстві з Хижняк – її гарне почуття гумору. Стосунки між ними зав’язались самі собою. Пара щаслива разом, а шанувальники вже мріють побачити їх весілля.

Зірки серіалу Слід Антоніна Хижняк і Олександр Боднар зустрічаються
Зірки серіалу Слід Антоніна Хижняк і Олександр Боднар зустрічаються

Нагадаємо, в українському шоу-бізнесі ще є зірки, які закрутили службові романи. Це телеведучі Катерина Осадча і Юрій Горбунов, актори Ольга Сумська і Віталій Борисюк, співачка Настя Каменських і репер Потап.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.