Не повірите, ким була перша дружина Юрія Горбунова: могла скласти конкуренцію Катерині Кухар, якби не шлюб

Телеведучого Юрія Горбунова вважають зразковим сім'янином. Таким був його образ і в першому шлюбі до Катерини Осадчої. Читайте далі в матеріалі, щоб дізнатись, що за жінка була його першою дружиною.

Юрія Горбунова українці знають вже понад 20 років як актора, шоумена і телеведучого. Він підкорив публіку своїм почуттям гумору і щирістю, а також відсутністю в його зірковій біографії гучних скандалів.

Горбунов в 2017 році став офіційним чоловіком колеги Катерини Осадчої. У подружжя народились двоє хлопчиків, Іван і Данило. Їх зірковий шлюб міцний і щасливий, тому телеведучого вважають зразковим сім’янином. Таким він був і раніше. Вперше Юрій одружився, коли йому було 25 років та прожив зі своєю дружиною Людмилою два десятки років разом. Ненадовго Горбунов став ловеласом, закохавшись у Катю і розлучившись через нові почуття.

Який вигляд з вікна свого розкішного будинку мають Катерина Осадча і Юрій Горбунов
Не повірите, ким була перша дружина Юрія Горбунова

Ким була перша дружина Юрія Горбунова

В 1995 році Юрій Горбунов зіграв весілля з колегою по Івано-Франківському драматичному театру, яка старша на 10 років – солісткою балетної трупи Людмилою. Спочатку вони один одного не помічали, але коли спалахнула пристрасть, їм не заважала різниця у віці, заміжжя Людмили і наявність у неї дитини. У неї була дочка Ксенія, для якої телеведучий став вітчимом.

Як виглядає донька Юрія Горбунова від першого шлюбу, яка вже зробила актора дідом
Не повірите, ким була перша дружина Юрія Горбунова

Жінка пішла від першого чоловіка, але не поспішала одружуватись з Горбуновим, навіть відмовляла його і просила подумати. Юрій наполягав на своєму, тому вони розписались, однак обійшлися без пишного торжества.

Заради коханого Людмила відмовилась від кар’єри балерини, переїхала в Київ та повністю присвятила себе сім’ї. Можливо якби не це її рішення, вона могла б стати не менш відомою балериною ніж Катерина Кухар.

Первая жена Юрия Горбунова
Не повірите, ким була перша дружина Юрія Горбунова

За 20 років разом пара не народила спільних дітей і в 2015 році вони офіційно розірвали шлюб.

Схожі статті

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.