Михайло Поплавський втрапив у гучний скандал: спробував виправдатись за неналежне ставлення до своїх студентів

Скандально відомий український артист і ректор столичного університету вкотре зганьбився перед своїми студентами. Михайло Поплавський невдало спробував виправдатись

Михайло Поплавський, відомий український артист і науковець, на жаль, заробив собі недобру славу у стінах університету, в якому працює ректором. Знаменитість часто дозволяє собі зайвого у спілкуванні зі студентами навчального закладу, а нещодавно й взагалі втрапив у декілька гучних скандалів одночасно. Який “концерт” влаштував Михайло Поплавський цього разу?

Михайло Поплавський вкотре втрапив у скандал під час зустрічі зі студентами
Михайло Поплавський вкотре втрапив у скандал під час зустрічі зі студентами

Поплавський звернув увагу на зайву вагу студентки

Нещодавно у мережі почало ширитись відео, на якому відомий український музикант проводив день відкритих дверей у Київського національного університету культури та мистецтв. У ході розмови одна з абітурієнток, з якими проводив зустріч безпосередньо ректор Поплавський, запитала, чи будуть їх пригощати варениками під час кейтерингу.

Михайло Поплавський зневажливо кинув, що дівчині нібито слід звернути увагу на свою фігуру: “Подивися на себе, ще вареники тобі”. Присутні на зустрічі студенти звернули увагу на неналежну відповідь артиста і поцікавилися, чому він дозволяє собі таку поведінку.

Студенти поцікавились у Михайла Поплавського, чому він дозволяє собі неналежну поведінку
Студенти поцікавились у Михайла Поплавського, чому він дозволяє собі неналежну поведінку

“Я до студентів на “ви” не звертаюсь”

Хлопець з залу спитав у Михайла Поплавського, як той може називати університет, яким керує, найсучаснішим в Україні, якщо дозволяє собі зневажливі зауваження на адресу студенток, а також звертання до інших на “ти”.

Втім, відповідати на запитання Михайло Поплавський, судячи з усього, навіть не збирався. Ректор столичного університету спершу заперечив той факт, що поводиться неналежно, а, коли студенти та абітурієнти заявили про наявність доказів, почав стверджувати, що все це – провокації.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".