Буде другий Поплавський: Віктор Павлік став викладачем у вузі і отримав індивідуальний клас з дівчатами

Відомий український співак Віктор Павлік повідомив своїй молодій дружині Катерині Репяховій та фанатам, що став викладачем у вузі і буде викладати вокал.

Віктор Павлік вже багато років співає на великій сцені. Творчість подарувала йому четверту дружину Катерину Репяхову, яка завжди була його шанувальницею, а завдяки долі вони зустрілись і стали парою. Між подружжям серйозна різниця у віці, тому хейтери дорікають Каті, що колись вона відійде на другий план і Віктор знайде собі ще молодшу ніж вона.

Дружина артиста сміється з цього, але у зіркового чоловіка є для неї новина. Репяхова зараз без машини їздить на таксі, однак сервісом вона незадоволена через постійні затримки і запізнення, тому з нової зйомки її забирав на авто Віктор Павлік.

Молоду дружину Павліка Катю Репяхову розкритикували за фотосесію без штанів
Віктор Павлік став викладачем у вузі і отримав індивідуальний клас з дівчатами

Нещодавно блогерка отримала в особисті повідомлення інформацію про те, що її чоловік гуляв у парку і задивлявся на дівчат. Пара це обсміяла, але тема не втратила актуальності в блозі Репяхової.

Повідомивши, що після зйомки за нею приїхав коханий, одна з підписниць пожартувала і написала:

Після парку, я сподіваюсь

Катерина вразила відповіддю:

Ви не повірите! Він пішов далі! Йде працювати в коледж на кафедру естрадного вокалу. Буде зав.кафедрою, де багато молодих дівчат. Як вам таке?

Віктор Павлік став викладачем у вузі і отримав індивідуальний клас з дівчатами
Віктор Павлік став викладачем у вузі і отримав індивідуальний клас з дівчатами

Репяхова показала відео, в якому Віктор Павлік розповідає про це детальніше:

Я їду в інститут, домовлятись на роботу, а там дівчата будуть співати, у мене індивідуальні класи з ними будуть. Концертмейстер буде грати на піаніно, а дівчатка будуть співати, а я контролювати, вчити співати

Реакція Каті варта уваги:

А тобі дружина таке дозволяла робити?

Але співак викрутився:

Звичайно дозволяла, вона просто ще про це не знає

Нагадаємо, друг і колега Віктора Павліка, 73-річний Михайло Поплавський, вже давно крутиться у сфері освіти, тому ймовірно, що це може бути правдою.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.