Максим Галкін показав танцюючу на святі Аллу Пугачову: 73-річна співачка вразила жвавими рухами

Максим Галкін оприлюднив архівне відео з дитячого свята і показав, як запалює на танцполі легендарна Алла Пугачова. Примадонна у свої 73 роки, ще танцює як молода.

Максим Галкін і Алла Пугачова вже 20 років являються однією з найбільш обговорюваних пар у шоу-бізнесі. Публіці цікаво спостерігати за стосунками зіркової пари, які мають величезну різницю і віці. А після того, як у подружжя народилися спільні діти Ліза та Гаррі, інтерес до подружжя тільки посилився.

Алла Пугачова та Максим Галкін зі своїми дітьми
Алла Пугачова та Максим Галкін зі своїми дітьми

Максим Галкін часто радує своїх прихильників сімейними відео у своєму Інстаграм-блозі. Так, нещодавно шоумен опублікував архівний ролик зроблений декілька років назад на дитячому святі у Сардинії. У відео шоумен показав свою дружину, російську співачку Аллу Пугачову, і їхніх дітей Лізу та Гаррі. Примадонна жваво танцювала, а потім до неї долучився її чоловік Максим Галкін.

На відео зіркова сім’я виглядає дуже щасливою, а сама Пугачова сяє від щастя і виглядає набагато молодшою за свій вік. Це відмітили і користувачі Мережі.

Ось, що написали фоловери в коментарях:

  • “Аллуся в щасливій люблячій сім’ї як квіточка живе, гарна, весела, і щаслива… І саме це щастя молодить її”;
  • “Алла Борисівна просто красуня”;
  • “Яке просте і щире щастя ! Дуже гарна сім’я !”;
  • “Прекрасна родина і дітки дуже гарні”;
  • “Така любов і тепло у цьому відео. Любо дивитися”.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні, Максим Галкін і Алла Пугачова виступили проти російської агресії і виїхали в Ізраїль. Відомо, що за останній рік Примадонна закрила всі свої діючі бізнеси у росії, а також виставила на продаж свій знаменитий замок. Очевидно, що зіркове подружжя більше не мають наміру повертатися до росії.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.