Яма, Дмитро Ступка, Олег Винник заякорилися за кордоном: виправдовуються тим, що допомагають Україні звідти

Війна розділила зірковий бомонд на дві частини – одні вбралися у військову форму і пішли боронити країну, інші зібрали валізи та відбули у краї, де не лунають звуки сирен і не вибухів. Чи збираються селебріті повертатися на рідні терени?

Влад Яма

Найперше Влад Яма турбується про родину

Хореограф запевняє, що разом із дружиною Лілією та сином Леоном відбув до Штатів ще до 24 лютого 2022 року. Що б там не було, суддя “Танців з зірками” не планує повертатися до рідної країни. Влад чудово обжився за океаном, проводить майстер-класи з танців, влаштовує вечірки, де стає за діджейський пульт. Запевняє, що зароблені гроші перераховує на ЗСУ, але найперше змушений дбати про безпеку родини.

Tayanna

Даніель вмовив Tayanna перечекати війну за кордоном

Ще до початку активних бойових дій 38-річна співачка поїхала з сином відпочивати за кордон. Коли ж жінка на кілька днів повернулися до Києва, 10-річний Даніель став благати не залишатися в столиці, бо якщо мама загине під бомбами, він теж помре. Довелося скоритися волі сина і залишитися жити за кордоном.

Дмитро Ступка

На закиди хейтерів, що покинув країну під час війни, зірковий онук відповів, що виїхав з Києва ще у вересні 2021 року. В Америці займався спільними американо-українськими проєктами. Коли ж у лютому 2022-го мав намір повернутися, небо над Україною було вже закрите. То спочатку перебував у Варшаві, де займався волонтерством, поставляючи авто на передову. Коли Ступку запросили провести в США благодійні концерти на підтримку ЗСУ, він не відмовив. Тим паче, що хотів бути ближче до доньки, з мамою якої розлучився.

Олег Винник

Олег Винник і Таюне зникли з України, щойно почало бомбити

Шанувальниці вважали свого кумира патріотично налаштованим, але Олег довів зворотне. З перших днів війни зник із радарів, і ніхто не знав, де перебуває співак. За місяць в Інсті виклав пост, засуджуючи геноцид українського народу. Таюне, яка разом із Винником виїхала в безпечну Німеччину, теж жодного разу не згадала про події в Україні.

 

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.